Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
за сега само с antiFriz и Faith сме заедно в Ректората... е, не в една зала...
зала 243 Софийски университет "Св. Кл. Охридски"; Ректорат-северно крило, вляво от централния вход
И аз,и аз.
А това къде се намира?Точно до университета ли,доколкото разбирам от обяснението - влява от централния вход би трябвало да е така ?
Според мен това са крила... т.е. от центарлния вход наляво/надясно и т.н. Т.е. не до университета, а в него.
Аха,е ще го намеря.
Аз поне ще съм с един приятел в залата,защото се записахме заедно.
Ама предполагам,че той ще излезе след като чуе темата,защото просто не е учил.
HeyGod написа:Аха,е ще го намеря.
Аз поне ще съм с един приятел в залата,защото се записахме заедно.
Ама предполагам,че той ще излезе след като чуе темата,защото просто не е учил.
И аз съм с Фейт в една зала... щото се записахме заедно... ама се надявам да не излезем, като чуем темата... така де... аз да не изляза.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
Например днес давах аз и още един колега от съвета интервю за програма Хоризонт по повод призиво-протеста в петък и адски се разцепих Беше супер върло.
Софийски университет "Св. Кл. Охридски"; Факултет по журналистика и масови комуникации, етаж 1, зала 13
ул."Московска" № 49 (до паметника на Васил Левски) .........................с тея тринайски писна ми вече