Какво ви подразни/натъжи днес vol.2
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- GaVrosH
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
да се налага? ми ако е вид блъф на никакви карти - добре! при това трябва да си готов да си понесеш последствията, ако е на истински пари... ама като почне да се прави постоянно, и то с цел да дръпнеш големия и малкия блинд - това е вече селяния! (говоря за плей мъни)бръм бръм написа:понякога в холд-ема се налага да си all-inGaVrosH написа:някои хора друго освен All-In не знаят! пък други късметът ги обича твърде много!
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Не само ме натъжи, ами ми разплака.
На изпита за СУ тая сутрин нашето мило блокира и не можа да напише, макар че се падна тъкмо темата, която знаеше перфектно
А е много умен човек, и положи много усилия и ги знае проклетите теми. Просто се случва да се блокира така на изпит...ама защо точно на нея трябваше да се случи точно сега
А сега и нищо не мога да направя, за да й помогна да не и е толкова мъчно, че така стана
На изпита за СУ тая сутрин нашето мило блокира и не можа да напише, макар че се падна тъкмо темата, която знаеше перфектно
А сега и нищо не мога да направя, за да й помогна да не и е толкова мъчно, че така стана