Какво става с медицинския факултет ???????????

Тук може да задавате помежду си въпросите, които са актуални в процеса на вашето следване в Софийския университет

Модератор: sientelo

Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

pora_e_priqtel написа:Ако отворят такъв фалуктет най-вероятно първите не знам колко години занятията ще се водят от гостуващи преподаватели от МУ и другите МУ-та в страната. Все отнякъде трябва да се започне.
На почти всяко заседание на АС с шеметна скорост се обявяват конкурси и се произвеждат доценти и професори за МФ.
http://uni-sofia.bg/administration+bg/doc/doc+bg.html
БФ-колежка
В началото бе словото

Мнение от БФ-колежка »

Най-добрата ми приятелка иска да се мести там, но и казаха да пита пак след Нова година (секретарките ли, учебен отдел ли) Тва в биологическия.

Е не че ви бях мн от полза, де :)

А защо с гостуващи? Аз така го виждам:
Все едно да се отворят нови свободни места за професори в МУ. И просто професори ще се излъчат сред най добрите от доцентите, (не знам ВАК как процедират с изкачването по йерархията)
hornetman
В началото бе словото

Здравейте!

Мнение от hornetman »

Разбрах, че тази година като първа приемна за Медицински факултет към СУ не се допускат прехвърляния във въпросния факултет от други факултети към СУ. Мога ли да се свържа с някого, който също е решил да учи медицина, но в настоящия момент учи в Биологическия факултет към СУ или в някой друг негов факултет. Благодаря за прочита. Пишете ми.
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

дано да може да се прехвърлят че най после да се махнат от бф тези, които не са искали да учат там а в МУ но по стечение на обстоятелствата са ги приели в су
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”