Курсовете по история в СУ

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
aya
В началото бе словото

Мнение от aya »

RaLiTO написа: aya как така една тема ти 35-40 стр или още повече 60-на...на мене най дългата ми е 25 стр...е същност ако пишеш по широко... :roll:
ами просто пиша с ееей такива букви и много широко :wink: Иначе не са чак толкова много като инфо вътре, споко :)
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Аз пиша много сбито и ситно, а темичките ми излизат.. максимум съм правил 16 странци.
Аватар
AlexHI
От дъжд на вятър

Мнение от AlexHI »

И аз пиша дребно и сбито. Най-дългата ми тема е 34 страници, но откакто започнах да ги пиша на компа излизат между 12 и 16 страници и не мога да праценя това много ли е или малко.
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Хора,обема не е толкова важен.Важна е структурата и това дали си обърнал достатъчно внимание на всички неща,които трябва да събържа темата...

На мен лично при нормален,дори леко широк почерк най-дългата ми тема е около 25-27 страници...

иначе ако пиша мноого сбито може и 5 стр.да ми излезе...така че,не му мислете толкова за обема,а по-скоро за съдържанието..
ИзображениеИзображениеИзображение
Connecting
От дъжд на вятър
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от Connecting »

На мен на курса ми казаха препоръчителен обем 12-15 страници или да възпроизведеш около 80% от темата :D
jexjex
В началото бе словото

Мнение от jexjex »

на мен темите ми са по 16 стр средно, толкова мога за 5 часа и не виждам как е възможно да се изпишат над 60 страници за това време. психически, а и чисто физически е на границата на невъзможното :wink:

иначе евала ви за оценките дето сте получили на курса, дано сте все момичета :)
Аватар
RaLiTO
В началото бе словото

Мнение от RaLiTO »

и аз пиша мн дребно и мн се притеснявах дали ще ми се разчита...щото и не пиша кой знае колко хубаво...ама сичките 10 теми са ми ги приверили и имам хубави оценки между 5 и 6 са всичките...само дето на изпита няма да мога да ги възпроизведа същите...ама то тва си е мой проблем :)
It's the way that I wanna live (it's my prerogative)...
You can’t tell me what to do...why can't I live my life...without all of the things...That people say
Аватар
Corlic
Пишете, о, братя

Мнение от Corlic »

Съмнявам се някой да възпроизведе дадената тема на 100 %...все пак...хора сме :o !!! Трябва да има малко импровизация иначе се губи тръпката.
Аватар
Licenti0us
От дъжд на вятър

Мнение от Licenti0us »

Corlic написа:Съмнявам се някой да възпроизведе дадената тема на 100 %...все пак...хора сме :o !!! Трябва да има малко импровизация иначе се губи тръпката.
една съученичка и ги учи на наистина наизуст, без мисъл, пее ги.
направо тръпки ме побиват
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Е то в историята ква импровизация...като именно за разни "твои думички и обяснения" ти смъкват от оценката заради "несъобразен стил"...
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
psixqsalata
В началото бе словото

Мнение от psixqsalata »

Аз миналата година ходих на тези курсове само,че в Бургас.Даржаха ни по 4-5 часа и повечето от тоя курс са искарали слаби оценки.Това бяха хора,който си личеше че учат и незнам какво се е объркало и сега малко ме е страх да пиша тези теми
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”