Ще се почива ли на 9 май?!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
I`feel`good
- От дъжд на вятър
-
I`feel`good
- От дъжд на вятър
- явор
- Летописец Виртуоз
Може би защото не сме спечелилиFeverNew написа:Не помня преди да се е почивало на Деня на победата...
П.П. Сега все пак сме част от една общност, граждани сме и на Съюза и е редно да честваме неговия празник подобаващо. Теоретично погледнато празникът би трябвало да се равнява на 3ти март /без сега да ми пишете някакви коментари, че предавам България/
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
:)
Ден на победата???
Колеги, вече не спе под съветски/руски ботуш (макар и да може да се поспори). 9ти май е ден на Европейския съюз не защото е ден на победата над Германия, а защото тогава се предлага идеята за създаване на ЕС, което поставя началото на днешния съюз.
И тъй като е официален празник на ЕС и ние вече сме част от ЕС, е редно да се почива и празнува. Обаче няма, щото сме работохолици(ученолюбиви).
така че накратко:
9ти май е ден на ЕС
9ти май е ден на победата
9ти май е работен/учебен ден
Колеги, вече не спе под съветски/руски ботуш (макар и да може да се поспори). 9ти май е ден на Европейския съюз не защото е ден на победата над Германия, а защото тогава се предлага идеята за създаване на ЕС, което поставя началото на днешния съюз.
И тъй като е официален празник на ЕС и ние вече сме част от ЕС, е редно да се почива и празнува. Обаче няма, щото сме работохолици(ученолюбиви).
така че накратко:
9ти май е ден на ЕС
9ти май е ден на победата
9ти май е работен/учебен ден