Ами ако не влезете?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Ми те просто са си с различни специалности :)
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
nediii
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от nediii »

уф, все трябва да вляза някъде... всъщност в УНСС съм с едния крак вече, а във ВТУ се влиза лесно... но аз искам СУ и уча яко, но ако не ме приемат в СУ, ще запиша другаде...не искам да отлагам още една година, защото вече главата ми яко пуши и не вярвам ,че психически ще издържа още една година като тая ...още една КСК... :shock: :x
animalita
В началото бе словото

Мнение от animalita »

Хм, бе не искам много да си мисля, че няма да ме приемат догодина, но все пак:
1. Ако не ме приемат в нито един университет, кандидатствам в колеж.
2. Ако не ме приемат в колеж, записвам 13-ти клас в Търговската гимназия, Варна.
3. Ако не ме приемат 13-ти клас(пък и да ме приемат), се прибирам в Добрич и помагам на тати с управлението на фирмата (не, че ми се занимава с нея, но пък все ще измисля нещо интересно)/Записвам се на курсовете за стрюардеси и се моля да ме вземат.
4. Докато съм си в Добрич/обикалям света, като стюардеса отново се подготвям за КСК

Момичета и момчета не се излагайте, не говорете (дори не си мислете!), че няма да ви приемат! Всички ще влезете!!! И догодина задружно ще ми помагате и аз да вляза! :)
"Това е моят свят! Вие просто живеете в него..." (Garfield)
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

nediii написа:уф, все трябва да вляза някъде... всъщност в УНСС съм с едния крак вече, а във ВТУ се влиза лесно... но аз искам СУ и уча яко, но ако не ме приемат в СУ, ще запиша другаде...не искам да отлагам още една година, защото вече главата ми яко пуши и не вярвам ,че психически ще издържа още една година като тая ...още една КСК... :shock: :x
Същото е и при мен.
И аз искам СУ и съм почти влязъл в УНСС,но още 1 година мъки,четене на 30 теми по история и най-вероятно ще се хвана да работя - НЕЕЕЕЕ!
goshko
От дъжд на вятър

Мнение от goshko »

Абе няма такива работи - влизаме тая година кой където му е на сърцето и тва е :)
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Една наша колежка (от моята група) и приятелка от Варна е учила в Търговската и сега учи Право, но изкара курс за стюардеси сега и скоро почва да лети :roll:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Отворете сърцата си ;)
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

малко офтопик - може ли да си стюардеса мъж :shock:
medicate, medicate
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

phoebe написа:малко офтопик - може ли да си стюардеса мъж :shock:
Да (стюард му се вика) ... даже аз се замислям вече :roll: Попринцип даже стюардите са твърде малко, а може да се наложи (не дай Боже) дасе използва силна ръка за люковете. Лошото е, че България Ер или не знам коя беше българска компания не взема мъже :? (ама винаги можем да ги осъдим за дискриминация ... или да ги заплашим с иск поне) :roll:
Отворете сърцата си ;)
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика

Мнение от Бeтон »

Нищо не можеш да направиш на България Еър. Освен във форума да проявяваш мераци. Ако искат и хермафродити ще си вземат.
Изображение
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Бeтон написа:Нищо не можеш да направиш на България Еър. Освен във форума да проявяваш мераци. Ако искат и хермафродити ще си вземат.
За щастие не си ти този, който ще определя нещата. :wink:
Отворете сърцата си ;)
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика

Мнение от Бeтон »

Аз ако ги определях, щях да те сложа стюард, че да полетиш :D
Изображение
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Бeтон написа:Аз ако ги определях, щях да те сложа стюард, че да полетиш :D
Надявай се! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Отворете сърцата си ;)
animalita
В началото бе словото

Мнение от animalita »

явор написа:Една наша колежка (от моята група) и приятелка от Варна е учила в Търговската и сега учи Право, но изкара курс за стюардеси сега и скоро почва да лети :roll:
По принцип няма особено значение какво образование имаш, трябва да говориш езици най-вече. Твоята приятелка обаче е късметлийка, щом са я взели :) Дано да има възможност да се порадва на света :)

*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Последно промяна от animalita на 12 Май 2007, 17:26, променено общо 1 път.
"Това е моят свят! Вие просто живеете в него..." (Garfield)
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

animalita написа:...Дано да има възможност да се порадва на света :)
Това на всички го пожелавам :D
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Аlien
От дъжд на вятър

Мнение от Аlien »

animalita написа:*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Всъщност има опция по дифолт да е изключен ХТМЛ -а, а не на всяко съобщение изрично да се прави. Има го в Профил.
"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm."
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”