Ами ако не влезете?
Модератор: Boromir
уф, все трябва да вляза някъде... всъщност в УНСС съм с едния крак вече, а във ВТУ се влиза лесно... но аз искам СУ и уча яко, но ако не ме приемат в СУ, ще запиша другаде...не искам да отлагам още една година, защото вече главата ми яко пуши и не вярвам ,че психически ще издържа още една година като тая ...още една КСК...

Хм, бе не искам много да си мисля, че няма да ме приемат догодина, но все пак:
1. Ако не ме приемат в нито един университет, кандидатствам в колеж.
2. Ако не ме приемат в колеж, записвам 13-ти клас в Търговската гимназия, Варна.
3. Ако не ме приемат 13-ти клас(пък и да ме приемат), се прибирам в Добрич и помагам на тати с управлението на фирмата (не, че ми се занимава с нея, но пък все ще измисля нещо интересно)/Записвам се на курсовете за стрюардеси и се моля да ме вземат.
4. Докато съм си в Добрич/обикалям света, като стюардеса отново се подготвям за КСК
Момичета и момчета не се излагайте, не говорете (дори не си мислете!), че няма да ви приемат! Всички ще влезете!!! И догодина задружно ще ми помагате и аз да вляза!
1. Ако не ме приемат в нито един университет, кандидатствам в колеж.
2. Ако не ме приемат в колеж, записвам 13-ти клас в Търговската гимназия, Варна.
3. Ако не ме приемат 13-ти клас(пък и да ме приемат), се прибирам в Добрич и помагам на тати с управлението на фирмата (не, че ми се занимава с нея, но пък все ще измисля нещо интересно)/Записвам се на курсовете за стрюардеси и се моля да ме вземат.
4. Докато съм си в Добрич/обикалям света, като стюардеса отново се подготвям за КСК
Момичета и момчета не се излагайте, не говорете (дори не си мислете!), че няма да ви приемат! Всички ще влезете!!! И догодина задружно ще ми помагате и аз да вляза!
"Това е моят свят! Вие просто живеете в него..." (Garfield)
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Същото е и при мен.nediii написа:уф, все трябва да вляза някъде... всъщност в УНСС съм с едния крак вече, а във ВТУ се влиза лесно... но аз искам СУ и уча яко, но ако не ме приемат в СУ, ще запиша другаде...не искам да отлагам още една година, защото вече главата ми яко пуши и не вярвам ,че психически ще издържа още една година като тая ...още една КСК...![]()
И аз искам СУ и съм почти влязъл в УНСС,но още 1 година мъки,четене на 30 теми по история и най-вероятно ще се хвана да работя - НЕЕЕЕЕ!
- явор
- Летописец Виртуоз
Да (стюард му се вика) ... даже аз се замислям вечеphoebe написа:малко офтопик - може ли да си стюардеса мъж
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- явор
- Летописец Виртуоз
За щастие не си ти този, който ще определя нещата.Бeтон написа:Нищо не можеш да направиш на България Еър. Освен във форума да проявяваш мераци. Ако искат и хермафродити ще си вземат.
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
По принцип няма особено значение какво образование имаш, трябва да говориш езици най-вече. Твоята приятелка обаче е късметлийка, щом са я взелиявор написа:Една наша колежка (от моята група) и приятелка от Варна е учила в Търговската и сега учи Право, но изкара курс за стюардеси сега и скоро почва да лети
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Последно промяна от animalita на 12 Май 2007, 17:26, променено общо 1 път.
"Това е моят свят! Вие просто живеете в него..." (Garfield)
Всъщност има опция по дифолт да е изключен ХТМЛ -а, а не на всяко съобщение изрично да се прави. Има го в Профил.animalita написа:*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm."