ВЛАСТЕЛИНЪТ на студентските книжки- приказка за 1 курс право
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
coolman
- Драскач
- Обратна връзка:
Приказката спокойно може да се напише и за други специалности. Да не кажа даже за всички. Само че тези неща с говорене по между ни по форуми и кафенета няма да се променят. И някой ден като влязат нашите деца в "най-престижния, най-големия и този с най-много традиции университет в България" нещата няма да са мръднали и на косъм. А да чакаме някой да ни оправи "отвън" полза няма, защото в тази приказка чудеса не стават.
- явор
- Летописец Виртуоз
Извинявай, ама подписът ми точно е доказателство, че не си отварям устата когато не съм на ясно с това, което правя... а и подписът ще си седи така, докато има нещо, което ме развълнува достатъчно, за да заеме това място...Бeтон написа:Яворчо, стига. Много разсъждаваш, което не е добре. Даже нямаш време да помислиш за подписа си. От сума месеци е "в процес на преосмисляне". Аре първо него оправи и тогава се изказвай.
И виж само как продължаваш да се заяждаш с всички (а не само някой), а и пак го правиш без никаква аргументация... просто изглеждаш смешен и недоразвит в очите на четящите тази тема.
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
няма нищо лошо в приказката и всичко е доста вярно, само че замислете се колеги , Горските обитатели няма да оценят таланта на автора, а най-много да последва поредната наказателна акция (да си припомним с умиление зимна сесия) ,така че нека оставим хумора за горските обитатели за след Съдбовния сблъсък

Четсно казано това е идеално написано
Аз имах късмета да съм при втората двойка горски обитатели, и смятам, че по ОТП научих добре, но на Съдбовната Среща стигнахме до примирие (разбирайте 3)
Курсовата работа, над която блъсках, не беше погледната.
Що се отнася до Свраката Гошо, той спокойно може да бъде наричан Хорст Фукс (оня дет води ВС телешоп
). С него ще имате среща и в във втори курс, не по различна от тази в Първи. И това било елитна специалност. Натаковахме се, ама шанс 
Курсовата работа, над която блъсках, не беше погледната.
Що се отнася до Свраката Гошо, той спокойно може да бъде наричан Хорст Фукс (оня дет води ВС телешоп
- явор
- Летописец Виртуоз
James Moriarty, не знам за теб, но Бетон определено не ни е колега и въобще не е навътре с проблемите и наясно със ситуацията. В такъв случай подобни коментари от ваша страна са неуместни!James Moriarty написа:няма какво да допълня....Бeтон написа:Поредната идиотска тема на поредния комплексиран тъпак.
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
Не мога да разбера какво толкова протестирате и какво толкова не ви харесва.Аз мисля, че повечето от изброените горски обитатели са си съвсем на място.Доволна съм от начина на преподаване и смятам че това което получаваме си отговаря на елитността.А това че понякога се случва някой обитател да отсъства е нормално все пак и те са хора.
Ако вие не мойвтв да разберете начина на преподаване или нещо друго мисля, че проблема е личен, а не глобален.И ако и от катеричката Паприко не сте доволни е тогава не знам какво може да задоволи непреодолимото ви жвлание за изключително висококачествени знания.
Ако вие не мойвтв да разберете начина на преподаване или нещо друго мисля, че проблема е личен, а не глобален.И ако и от катеричката Паприко не сте доволни е тогава не знам какво може да задоволи непреодолимото ви жвлание за изключително висококачествени знания.
Happy!