ВЛАСТЕЛИНЪТ на студентските книжки- приказка за 1 курс право

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

coolman
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от coolman »

Приказката спокойно може да се напише и за други специалности. Да не кажа даже за всички. Само че тези неща с говорене по между ни по форуми и кафенета няма да се променят. И някой ден като влязат нашите деца в "най-престижния, най-големия и този с най-много традиции университет в България" нещата няма да са мръднали и на косъм. А да чакаме някой да ни оправи "отвън" полза няма, защото в тази приказка чудеса не стават.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

coolman написа:Приказката спокойно може да се напише и за други специалности. Да не кажа даже за всички.
Смеееешно, смееееешно.
Изображение
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Бeтон написа:Яворчо, стига. Много разсъждаваш, което не е добре. Даже нямаш време да помислиш за подписа си. От сума месеци е "в процес на преосмисляне". Аре първо него оправи и тогава се изказвай.
Извинявай, ама подписът ми точно е доказателство, че не си отварям устата когато не съм на ясно с това, което правя... а и подписът ще си седи така, докато има нещо, което ме развълнува достатъчно, за да заеме това място...

И виж само как продължаваш да се заяждаш с всички (а не само някой), а и пак го правиш без никаква аргументация... просто изглеждаш смешен и недоразвит в очите на четящите тази тема.
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Яворчо, ОК.
Само се поспри. Знаеш, че те уважавам. Може да се побъзиквам с тебе от време на време, ама ме кефиш общо взето. Имаш страшно чувство за хумор и това определено не са го видели доста хора. Мене ме разсмиваш. :) И един съвет - не се дърви за най-малкото нещо :wink: :wink:
Изображение
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Бeтон написа: :) И един съвет - не се дърви за най-малкото нещо :wink: :wink:
Ситуацията го изисква :wink:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Отворете сърцата си ;)
zloto
В началото бе словото

Мнение от zloto »

няма нищо лошо в приказката и всичко е доста вярно, само че замислете се колеги , Горските обитатели няма да оценят таланта на автора, а най-много да последва поредната наказателна акция (да си припомним с умиление зимна сесия) ,така че нека оставим хумора за горските обитатели за след Съдбовния сблъсък :oops: :!:
Аватар
man4ester
В началото бе словото

Мнение от man4ester »

Четсно казано това е идеално написано ;) Аз имах късмета да съм при втората двойка горски обитатели, и смятам, че по ОТП научих добре, но на Съдбовната Среща стигнахме до примирие (разбирайте 3) :lol:
Курсовата работа, над която блъсках, не беше погледната.
Що се отнася до Свраката Гошо, той спокойно може да бъде наричан Хорст Фукс (оня дет води ВС телешоп :lol: ). С него ще имате среща и в във втори курс, не по различна от тази в Първи. И това било елитна специалност. Натаковахме се, ама шанс :cry:
Шуми Марица
окървавена,
плаче вдовица
люто ранена.

Изображение
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

Бeтон написа:Поредната идиотска тема на поредния комплексиран тъпак.
няма какво да допълня....
Ubi concordia, ibi victoria!
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

James Moriarty написа:
Бeтон написа:Поредната идиотска тема на поредния комплексиран тъпак.
няма какво да допълня....
James Moriarty, не знам за теб, но Бетон определено не ни е колега и въобще не е навътре с проблемите и наясно със ситуацията. В такъв случай подобни коментари от ваша страна са неуместни!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
DiviQgodi
В началото бе словото

Мнение от DiviQgodi »

Не мога да разбера какво толкова протестирате и какво толкова не ви харесва.Аз мисля, че повечето от изброените горски обитатели са си съвсем на място.Доволна съм от начина на преподаване и смятам че това което получаваме си отговаря на елитността.А това че понякога се случва някой обитател да отсъства е нормално все пак и те са хора.
Ако вие не мойвтв да разберете начина на преподаване или нещо друго мисля, че проблема е личен, а не глобален.И ако и от катеричката Паприко не сте доволни е тогава не знам какво може да задоволи непреодолимото ви жвлание за изключително висококачествени знания.
Happy!
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”