Камерка... ей такава- уеб камерка
Какво ви направи щастливи днес?
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
И аз, ама тъкмо събера пари и се откажа. Викам си - ненужен разход.
Ама.. ш'ма извиняваш за може би глуповатия въпрос... защо ще ти се прецака камерката от неограничен нет?
Да де, локалният сървър си е така, ама там има много малко неща по дефолт. Арената рулва!
А аз току що светих масълцето на един колега кръвопиец, дето ми бръмчеше около главата...
Ама.. ш'ма извиняваш за може би глуповатия въпрос... защо ще ти се прецака камерката от неограничен нет?
Да де, локалният сървър си е така, ама там има много малко неща по дефолт. Арената рулва!
А аз току що светих масълцето на един колега кръвопиец, дето ми бръмчеше около главата...
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Боромир, какво искаш? Сървърът ми вече не качват филмчета
((
А,ако искаш да ме видиш на уеб кам. , то се регни в хотмайл и си смъкни мисинджъра на хотмайл:) Ама да знаеш,че камерката също взима доста МБ...
Пък аз не знам,какво е при неограничен,ама знам,че е по-бавен и че ще се прецаква...
А,ако искаш да ме видиш на уеб кам. , то се регни в хотмайл и си смъкни мисинджъра на хотмайл:) Ама да знаеш,че камерката също взима доста МБ...
Пък аз не знам,какво е при неограничен,ама знам,че е по-бавен и че ще се прецаква...
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
и по MSN и по ICQ е бавна връзката.. пробвайте през Skype, имате по-голям шанс 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
ми, по Скайпа си говориш, аз за това го ползвам, но скоро май не съм, което ме навежда на мисълта, че май не е вече на компа
взимаш си слушалки с микрофонче и няма спирка......
и т.н. разни такива
взимаш си слушалки с микрофонче и няма спирка......
и т.н. разни такива
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър