help за изпита по история!!!
Модератор: Boromir
- Briza maximA
- В началото бе словото
хахахахаха всички казвате "учи,учи,учи" ми то аз кажи-речи цяла година това правя така че................................................................................................................................................................................................................................................................. давам заето
(днес психически не съм мн наред)
wenn nichts mehr geht... -...komm und rette mich
искам да кажа на останалите хора, които като мен се отчайват:
1.винаги е добре да знаеш че има и други като теб(трябва да се подкрепяме като сме на едно дередже)
2.знайте че има и по зле от вас-визирам конкретно себе си! и все пак не си прекарвам времето в самосъжаление и безпредметно леене на сълзи!
3.все трябва някого да не го приемат!ще се надявам да не съм аз
4.и кво толкова ако една годинка поработим и после влезем-никога не знаеш откъде ще излезе късмета-всяко зло за добро!-само не си мислете че това ви е края на живота и нищо друго няма значение!
успех на всички!!!
ПП:дано се падне симеон или иван асен
1.винаги е добре да знаеш че има и други като теб(трябва да се подкрепяме като сме на едно дередже)
2.знайте че има и по зле от вас-визирам конкретно себе си! и все пак не си прекарвам времето в самосъжаление и безпредметно леене на сълзи!
3.все трябва някого да не го приемат!ще се надявам да не съм аз
4.и кво толкова ако една годинка поработим и после влезем-никога не знаеш откъде ще излезе късмета-всяко зло за добро!-само не си мислете че това ви е края на живота и нищо друго няма значение!
успех на всички!!!
ПП:дано се падне симеон или иван асен
-
Connecting
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: трети
-
Connecting
- От дъжд на вятър
- marinela_koleva
- В началото бе словото
- Курс: друг
-
Connecting
- От дъжд на вятър
- Briza maximA
- В началото бе словото
Все едно слушам себе си и наборите миналата годинаhypnosssa написа:Симеон rullllzzzz...
Само не и Иван Асен...от него и от Борис ми се повръща....
Ако не Симеон,да са Крум и Омуртаг...а ако е Възраждане,да е Априлско,Руско-турска или Каравелов и Левски...![]()
еееххх мечтиии...ще видите като ни треснат Втора световна или Македонското движение...