КСК 2007 - литература и история
Модератор: Boromir
-
antiFriz
- В началото бе словото
незнам аз ще пътувам с кола , ама тия които са с автобус господ да ги пази то си е е*ло маиката с тия автобуси като грешници по 3-5 часа в зависимост от града от които си направо слизаш като парцал на автогарата ,а на сичкото отгоре имаш още поне час докато стигнеш до мястото кадето ще спиш (в повечето случаи - студентски град)phoebe написа:Ква ти провинция... и ние тогава си го разбираме, няма по-раноПък може да дойдете в събота тука, да пиете едно кафе пред НДК, да се разходите до Народния Театър, туй онуй... Красиво е
и след като се настаниш последното нещо което ще искаш да направиш е да хоиш да търсиш каде ще ти бъде изпита .Спецялно аз няма да ходя , но знам една камара неориентирани момичета които ще идат
така че време за кафета едва ли ще има
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
-
Connecting
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: трети
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тва пък изобщо не е от толкова голямо значение, че да се шашкаш... Пиши "около 170 хил."...AlexHI написа:Две питания: 1. Територията на Санстефанска Б-я е 172 000 или 170 000 кв.км и 2. Територията на Княжество Б-я след Съединението е 120 000 кв.км или 96 000 кв.км.
До сега в темите навсякъде съм развивал с първите данни, но днес съвсем случайно попаднах на другите цифри.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Разбира се! На изпита като не се сетиш за нищо, няма да зацикляш! Казваш "в жаркото лято", "през късната есен", "в края на пролетта", "епирският владетел" (ако не му знаеш името), "на 22 ден от месеца" (ако не знаеш, че битката при Версиникия е през юни) и т.н....AlexHI написа:Не е фатално значи. ОК благодаря!
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
- teufelchen
- От дъжд на вятър
-
Connecting
- От дъжд на вятър
Да...а пък Батенберг е син на австрийски генерал на служба в германската армия,който по майчина линия е в родствени връзки с руския и английски двор....
или пък това,че цар Петър е втори син на Симеон от втория му брак със сестрата на българския болярин Георги Сурсувул..
това историята е нещо невероятно
или пък това,че цар Петър е втори син на Симеон от втория му брак със сестрата на българския болярин Георги Сурсувул..
това историята е нещо невероятно
-
Connecting
- От дъжд на вятър
- явор
- Летописец Виртуоз
3-5 часа ли?! До Варна е 6 и половина, а до Добрич /понеже минават през Варна/ е сигурно около 8antiFriz написа:незнам аз ще пътувам с кола , ама тия които са с автобус господ да ги пази то си е е*ло маиката с тия автобуси като грешници по 3-5 часа в зависимост от града от които си направо слизаш като парцал на автогарата ,а на сичкото отгоре имаш още поне час докато стигнеш до мястото кадето ще спиш (в повечето случаи - студентски град)
и след като се настаниш последното нещо което ще искаш да направиш е да хоиш да търсиш каде ще ти бъде изпита...
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си