Тема за възхвала на СОФИЯ!
- DADO
- Легендарен флуудър
Е, то и на Цариградското има голяма вероятност да те спрат разни типове... Статистиката е от вестниците.phoebe написа:Говоря от лични впечатления. Колко пъти съм бил в Люлин, (не повече от 10) 3 пъти са ме спирали разни типове с редовния въпрос "имаш ли дребни?".
Тука съм се прибирал по 03/4/5/6 без проблеми... За Дървеница става въпрос. Виж, покрай Цариградско си е друга работа, там като стане тъмно веднага се прибират по пазви разни слушалки и започвам да гледам лошо![]()
А откъде тая статистика?
Много ми харесва идеята да пишеш за селото и простите хора, а да имаш предвид много по-задълбочени и всеобхватни неща.явор написа:Помня, ама кралице си е друго![]()
![]()
![]()
А иначе по темата за "възхвалата" на шопите проследете някои от произведенията на Елин Пелин и Йордан Йовков
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
-
smeshko
- Паисий
абе да ви кажа честно аз просто не мисля как ще издържа дълго време без динамиката на нашата всеобщо любима столица ... къде друга може да ти се случват толкова неща и животът да е толкова динамичен
Да отидеш някъде на село или в дълбоката провинция като Варна за седмица две може и да е весело но в никакъв случай за по-голям период от време , просто ще умреш от скука 
In vino verittas
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг