Връзки между хора от различни националности?!
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- GaVrosH
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да бе, таман и аз това щях да кажа! А е бая нубско да твърдиш че един отявлен националист, та дори и повече (и, признавам, един от най-способните на света) е бил "приятел" на друга страна...Vintersorg написа:INTERFEN доста бърка с историческите събития и "позитивното" отношение на Ататюрк към българите... Припомни си кой нарежда клането на тракийските българи в началото на 20-ти век и практически обезбългарява Тракия ?
INTERFEN, осъзнай се
И аз познавам такава двойка, но и двамата са повече от влюбени, тогава какво значение имат националностите?MZ4 написа:Ми различно, зависи и от националностите. Твърде...космополитно е всичко напоследък.
Познавам двойка м/у индус и българка, на индуса му е все още трудно да приеме че българката е филолог и това я причислява към по-ниска каста според неговите разбирания, но още са си заедно![]()
Е, това за българин/турчин - как бе, страшен сюжет за любовен роман би се получил! Имаше един бълграски филм - "Откраднати очи", тя - туркиня, той - българин. Не го догледах де, но не е в това въпросът. Любовта между двама души от различни националности си е съвсем възможна, само да не се получат твърде големи културни сблъсъци.
едит: нещо quote-ът ми играе номерца, не знам защо
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Не мога да дам максимално компетентен отговор, понеже моята връзка е с румънец (което си е доста сходно с българин
), но си мисля, че когато има любов, не може да има непреодолими различия. Ей, как се мразя, като започна да философствам като в сапунен сериал. 
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Абе тая тема е много готина...
Повечето тук ме познават с моите политически възгледи и позиции.
Да, ама обаче точно една туркиня от моя поток ми взе окото. И още го взима. Много яка мацка, абсолютно ти разбива всякакви представи за туркиня - никакви кърпи, шалове и там други глуспоти, ходи много яко облечена, от време на време вкарва някакви къси поли... Мале... Е, разбира се си има и турски приятел и тука не поглежда месо в България, но принципно искам да ви кажа, че националността и религията най-малко на мен би ми попречило. Щом това не ми направи впечатление в този случай, който е възможно най-крайния, явно е, че проблеми не би трябвало да има в днешно време!?
Повечето тук ме познават с моите политически възгледи и позиции.
Да, ама обаче точно една туркиня от моя поток ми взе окото. И още го взима. Много яка мацка, абсолютно ти разбива всякакви представи за туркиня - никакви кърпи, шалове и там други глуспоти, ходи много яко облечена, от време на време вкарва някакви къси поли... Мале... Е, разбира се си има и турски приятел и тука не поглежда месо в България, но принципно искам да ви кажа, че националността и религията най-малко на мен би ми попречило. Щом това не ми направи впечатление в този случай, който е възможно най-крайния, явно е, че проблеми не би трябвало да има в днешно време!?
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка: