Тема за възхвала на СОФИЯ!
- явор
- Летописец Виртуоз
Тук е моментът да отбележим за хитът "Ах, морето", а не "Ах, планината" или "Ах, полето"Joker написа:Няма сми! Щом дори и ти го признаваш... Всъщност харесвам Варна наравно със София и съжалявам, че повече ходя по южното Черноморие, особено Китен и Несебър.... Ех, морето....явор написа:Попринцип е по-добре да се включиш с коментари за Пловдив, защото все пак е бил най-големият български град за доста дълъг период от време
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- la_cazadora
- Драскач
С първата снимка напълно ме разоръжи!
Сигурно знаеш, че в Пловдив Константин Величков, директор на народното просвещение, е готвил откриването на първото Висше училище за юридически науки за октомври 1885 г., но става Съединението и по същите програми и наредби след 3 години откриват Висшия педагогически курс в София!
Сигурно знаеш, че в Пловдив Константин Величков, директор на народното просвещение, е готвил откриването на първото Висше училище за юридически науки за октомври 1885 г., но става Съединението и по същите програми и наредби след 3 години откриват Висшия педагогически курс в София!
- явор
- Летописец Виртуоз
С магазините и заведенията... нищо друго. А и освен това "мила" не е правилното определение.la_cazadora написа:Яворчо, я кажи с какво ти е мила София?
Останалите неща не
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си