Вечните студенти
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
ми аз примерно колкото повече задължения имам,толкова съм по-енергична и по-съвестно си върша работата
когато стана сутрин рано и цял ден тичам насам-натам по задачки накрая вечер вместо да се чувствам като парцал имам чувството че кипя от енергия и мога да свърша още 100 неща,тогава се чувствам пълноценна
обратното,чувствам се психически и физически изцедена,когато през по-голямата част от деня съм бездействала
предполагам че си зависи най-вече от човека 

- Nikince
- Пишеща машина
Честно казано, за мен е доста трудно да си представя какво ме чака ако трябва да съчетавам и двете. Имам дни в които съм на лекции от 7.30 до 18, а в 18.30 съм на подготовка за сертификат до към 21.....кога да ми остане време да работя не знам.
Противно на Мира, аз смятам че двете неща ( в повечето случаи ) се съчетават доста трудно......но за съжаление, живота е кофти, и на много хора им се налага да се справят с това. Но пък така стават "по-корави". Тях може само да ги сочим за пример и уважаваме.
Фул респект
Противно на Мира, аз смятам че двете неща ( в повечето случаи ) се съчетават доста трудно......но за съжаление, живота е кофти, и на много хора им се налага да се справят с това. Но пък така стават "по-корави". Тях може само да ги сочим за пример и уважаваме.
Фул респект
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
-
Dr. Socrates
- В началото бе словото
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
-
Dr. Socrates
- В началото бе словото
Òèïè÷íà ðåàêöèÿ. Èëè òðÿáâà äà ñå îáèæäàìå èëè äà ñå ïîäöåíÿâàìå. Ïôó!don_angelitto написа:Äà íå äðóñàø, áàòå?
Íàëè ñå óñåùàø, âñå åäíî äà áèÿ íÿêîé 100:0 è â ñëåäâàùèÿ ìîìåíò äà ìè êàæå "èñêàø ëè äà òå áèÿ".
Èëè ïúê å çàÿæäàíå. Íàñêîðî ñåäÿõìå ñ åäèí ïðèÿòåë â ÖÓÌ íà åäíà ïåéêà. Èäâà îõðàíàòà è âèêà âèå íå ìîæåòå äà ñè ãîâîðèòå òóêà.
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка: