ами просто пиша с ееей такива букви и много широкоRaLiTO написа: aya как така една тема ти 35-40 стр или още повече 60-на...на мене най дългата ми е 25 стр...е същност ако пишеш по широко...
Курсовете по история в СУ
Модератор: Boromir
Хора,обема не е толкова важен.Важна е структурата и това дали си обърнал достатъчно внимание на всички неща,които трябва да събържа темата...
На мен лично при нормален,дори леко широк почерк най-дългата ми тема е около 25-27 страници...
иначе ако пиша мноого сбито може и 5 стр.да ми излезе...така че,не му мислете толкова за обема,а по-скоро за съдържанието..
На мен лично при нормален,дори леко широк почерк най-дългата ми тема е около 25-27 страници...
иначе ако пиша мноого сбито може и 5 стр.да ми излезе...така че,не му мислете толкова за обема,а по-скоро за съдържанието..
-
Connecting
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: трети
- RaLiTO
- В началото бе словото
и аз пиша мн дребно и мн се притеснявах дали ще ми се разчита...щото и не пиша кой знае колко хубаво...ама сичките 10 теми са ми ги приверили и имам хубави оценки между 5 и 6 са всичките...само дето на изпита няма да мога да ги възпроизведа същите...ама то тва си е мой проблем 
It's the way that I wanna live (it's my prerogative)...
You can’t tell me what to do...why can't I live my life...without all of the things...That people say
You can’t tell me what to do...why can't I live my life...without all of the things...That people say
- Licenti0us
- От дъжд на вятър
- psixqsalata
- В началото бе словото