КСК 2007 - литература и история
Модератор: Boromir
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Интересно...Corlic написа:Аз пък чух от достоверен източник, че почти всички теми ще са от Средновековието, но "случайно" ще се падне "Детството не Хитлер и пребиваването му в България".
П.С. - Сядайте и учете, и НЕ сте го чули от мен.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- Faith
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Като че ли не знаем, че Corlic е брат ти, айде моля ти се без театриRaya_Alexandra написа:Интересно...Това баща ми (декана на ИФ) ли ти го каза?
Последно промяна от Faith на 05 Май 2007, 12:30, променено общо 1 път.

- teufelchen
- От дъжд на вятър
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- teufelchen
- От дъжд на вятър
-
Connecting
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: трети
аз го знам Тимур или Тамерлан...
иначе...не знам доколко може да се вярва на логиката ми,но аз лично не съм учила темите,които се паднаха миналата година...нищо чудно и тази да присъстват в пликовете,но не знам защо,нещо ми подсказва,че не е мн вероятно да се падне някоя от тях...пак казвам,не ми вярвайте,това си е моя логика...същото ми е мнението и за Църква и култура 15-17в....просто тази тема никак не я виждам да се падне...ама знае ли човек...
по принцип да,напълно възможно е да се падне както ВСВ,така и Залез на 1ва бълг.д-ва(която по мое мнение изобщо не е чак толкова гадна тема)....абе всичко може...
но кой ли знае всички теми за предварителен?
иначе...не знам доколко може да се вярва на логиката ми,но аз лично не съм учила темите,които се паднаха миналата година...нищо чудно и тази да присъстват в пликовете,но не знам защо,нещо ми подсказва,че не е мн вероятно да се падне някоя от тях...пак казвам,не ми вярвайте,това си е моя логика...същото ми е мнението и за Църква и култура 15-17в....просто тази тема никак не я виждам да се падне...ама знае ли човек...
по принцип да,напълно възможно е да се падне както ВСВ,така и Залез на 1ва бълг.д-ва(която по мое мнение изобщо не е чак толкова гадна тема)....абе всичко може...
но кой ли знае всички теми за предварителен?
Миналата година, когато кандидатствах темата за тъпата църква се падна в СУ - предварителен, в Русе, и в Търново....а тази от унсс за Б-я в началото на ХХ в. беше и в Пловдив. Голямо разнообразие, няма що.
а една от контролните теми в УНСС беше за Стамболов, въпреки че през изминалите години се е падала многократно.
Изводът - очаквайте всичко.
п.с. тази нощ, не знам дали от вашите писаници, или щото звездите ми го говорят, сънувах, че се пада темата за Създаване и разпространение на славянската писменост. Само че в темата не беше включен Борис....
а една от контролните теми в УНСС беше за Стамболов, въпреки че през изминалите години се е падала многократно.
Изводът - очаквайте всичко.
п.с. тази нощ, не знам дали от вашите писаници, или щото звездите ми го говорят, сънувах, че се пада темата за Създаване и разпространение на славянската писменост. Само че в темата не беше включен Борис....
Който не напредва всеки ден, всеки ден изостава!
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Omg ze aliens! Суеверия... Предполагам ще има екземпляри, които ще си носят медалионите против уроки от утре до изпита, ще пръскат сол зад рамо, ще се размотават гонейки черни котки с връзки чесън...
Всичко е в главата ви.
А за темички - Църква/Култура 15-17в и ще има смях в залата. Не че е невъзможно, но не познавам човек, който да е учил тая тема, както трябва за изпит.
Всичко е в главата ви.
А за темички - Църква/Култура 15-17в и ще има смях в залата. Не че е невъзможно, но не познавам човек, който да е учил тая тема, както трябва за изпит.