Златко, ти кво бе, след сряда не смееш да погледнеш терен и топка ли? да не ти избиват спомени за Джузепе Меаца
иначе аз току-що говорих с един колега, той обеща да дойде утре да рита с нас, така че има шанс да се съберем.
археолозите, вие докъде сте с организацията, колко човека имате за утре?
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента. http://avatek.bg
Днес (05.05.2007) в качеството си на играещ президент на отбора на Археология-1 си позволих да направя 2(два) трансферни удара за мача ни утре срещу отбора на Форум СУ... И така, за номинални цени бяха закупени звездите на Етнологията и на столичния квартал "Изток" Смешко(абсолютно всички го познавате, радвам се , че утре ще сме от един отбор ) и Тото(едно големичко момче, фен на отбора на Ман Юн...) Тези трансфери са лично мое творческо решение и НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ОБСЪЖДАНЕ (не дай си боже и на опровержение)от когото и да било, дори и от милата ни треньорка(нея пак всички я познавате)...
П.С 1 Трипио, с организацията сме на "6"(шест) За утре имаме 7 човека.......(или поне се надявам да е така)
П.С 2 Аз лично намерих двама идеални играчи, Дани ще намери още там....колкото трябват.....все пак тя ни е треньора... наистина...
П.С 3 Иначе 10:00 на НСА е "феноменална"идея.....Веско ще бъде на работа до 8:00 сутринта, Тото ще ходи на дискотека , а аз ще гледам мач на Барса като гости...хаха.....и всъщност нямам представа кои ще са останалите ни 4-ма човека.....
П.С 4 Всичко това повишава шансовете на тима на Форум СУ за изхода на утрешния мач.....но ви съветвам най-искрено да не залагате на този отбор Просто...вътрешно усещане.... хах
ДобреФФ, стига бе, мача е приятелски...освен това, дори и със Веско и Тото в нашия отбор шансовете са 50 на 50....Събираме се просто да поиграем малко и да загреем за Каменицата; Kакто и да свърши двубоя утре, ти гарантирам , че никои от нас няма да напише и едно изречение с подтекст на заяждане.
П.С 1 Ти си капитан на Форум СУ и би трябвало да излезеш пръв на терена, без значение дали съм извикал Веско и Тото или Роналдиньо и Ето'о....
П.С 2 Пак казвам, Мегатурнира е истoрия, утре мача ще е за кеф, а без теб отбора ти губи играч и лидер;
П.С 3 Не се прави на дете и ела да изиграем един добър мач
утре
Естествено, може да си имаш и други причини.....това си е твоя работа и в крайна сметка, ти си преценяваш и си знаеш най-добре.
Последно промяна от FeLiKS на 06 Май 2007, 00:08, променено общо 3 пъти.
Сашо, някои отбори се борят и на други фронтове(освен ШЛ) и нямат възможност да оставят играчите си да почиват Никога не ме е било срам от Юнайтед Приятно ритане
За съжаление утре съм на работа и въпреки получената повиквателна от селекционера Дани утре няма да мога да ви удостоя с пропуските си... приятно ритане
споко Златко, аз се ебавам.. нали трябва да се поддържа напрежението и извън терена
ДобреФФ, жалко че няма да дойдеш наистина губим ценен играч
РусеФ, да разбираме ли че ще идваш със сигурност? моля те кажи, да знаем колко човека да търсим за да имаме 7 бройки, че иначе ще стане много куцо даже сега ще ти пиша ЛС, ако случайно не следиш темата
Ангеле, ти си сигурен, така ли?
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента. http://avatek.bg