Не се шашкай, може и да ти направи добро. Украйна е прекрасна държава, нищо че повечето украинци ми се видяха доста първосигнални...AlexHI написа:А мен баща ми ме плаши с Украйна бе хора.
Ами ако не влезете?
Модератор: Boromir
- Briza maximA
- В началото бе словото
като си помисля колко хора вярват в мен и са 100% сигурни че ще вляза ще си бъде чисто предателство ако не успея затова макар да е трудно... надеждата умира последна така че ще се бия до кръв
а накрая каквото сабя покаже,но в случай че не вляза(дано да не стане) сигурно ще почна да работя нещо...хм никаква идея какво и със сигурност пак ще кандидатствам на следващата година! 
wenn nichts mehr geht... -...komm und rette mich
- RaLiTO
- В началото бе словото
ми по принцип няма да кандидатвам само в СУ щото си знам че шансовете ми хич не са големи..и се надявам че ако не ме приемат поне някъде другаде ще вляза...ако и тва не се случи...незнам какво ще правя....знам само обаче че няма да свърши светът в крайна сметка....
It's the way that I wanna live (it's my prerogative)...
You can’t tell me what to do...why can't I live my life...without all of the things...That people say
You can’t tell me what to do...why can't I live my life...without all of the things...That people say
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Аз много се двуумя.
Много вероятно е да не успея в Софийски,но в УНСС съм почти сигурен,че ще вляза,поне гледайки резултатите от предварителния.
Предпочитам обаче СУ,но не отказвам и възможността да уча в УНСС.
Обаче още 1 година да чакам,да уча и накрая пак да се проваля или да вляза същата специалност както в УНСС,само че в СУ - мисля,че ще пропусна
.
Много вероятно е да не успея в Софийски,но в УНСС съм почти сигурен,че ще вляза,поне гледайки резултатите от предварителния.
Предпочитам обаче СУ,но не отказвам и възможността да уча в УНСС.
Обаче още 1 година да чакам,да уча и накрая пак да се проваля или да вляза същата специалност както в УНСС,само че в СУ - мисля,че ще пропусна
-
skorpionche
- В началото бе словото
- Обратна връзка:

Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"