Историциииии.......

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Заключено
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

ааа и ние нямаме нито по стара история .... нито по тракология .. нито по археология .. а на изпитите надявам се силно да не ни ги искат :( ... че иначе мамата си е ебало .. а тая карта за пояснение е доста смешна... как може да има Истанбул на карта за траките ?! По дяволите обяснете ми моля ви !?!
In vino verittas
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Да, тъпо е че нямате упражнения, щото на тях се научават полезни неща, но не е болка за умиране, пък материалите си ги вземете от историците и готово :idea: Само внимавайте в картинката с Рабаджиев, че при него е лудница :lol:
Като птичка в небесата :)
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

ооооооооо мале там е доста тежко ... ама аз поне за там учех и .. абе какво да се прави .. ще го мислим като дойде ама това ,че нямаме упражнения е доста дебилно
In vino verittas
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Ако имаш някви проблеми с Археологията, питай кака си да те светне и наслуки че сесията идееее :twisted:
Последно промяна от sientelo на 05 Май 2007, 21:40, променено общо 1 път.
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

еми да ме светнеш... мене ми препоръчаха две книги ама си е ебало мамата .. :( с тия тракийски гробници за които "сме учили от упражненията " цитирам Рабаджиев няма да се оправя .. ама ще го мислим де. . ако се присетиш някоя книжка свиркай :)
In vino verittas
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Ами какво да ти кажа, за тракийските гробници са си бая книжки, но с лекциите на Рабаджиев ептен няма да се оправите, така че прати ми конспекта или по-точно това което ти трябва и ще видим какво може да се направи по въпроса.Имаш късмет че вече съм минала абсолютно целия материал и си имам всичко :lol:
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

ааа гъзар такъв :) какво да ти кажа.. ми ще го пратя .. утре ще ентусиазирам някоя колежка да ми го снима и ще го пейстна ;) пък да видим какво можеш да направиш по въпроса.. че съм го закъсал многоооооооооооооооооооооо :(
In vino verittas
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия

Мнение от Mira »

не бъдете скръндзи,давайте и насам съвети откъде да четем,че ние може и да имаме упражнения,но на ралица една от любимите й реплики е "при доцент рабаджиев сигурно сте говорили за това",пък знаете при него по колко говорим за каквото и да било,щото неговата любима реплика пък е "...но за това ще говорим някой друг път" и повече и дума не обелва за Това :lol: та в крайна сметка аз засега разчитам единствено на препоръчителна литература :roll: приемам всякакви оферти,кой от къде учи,насоки и т.н. :P не знам за вас,но аз лично превъртам тотално само при мисълта за тоя изпит... :shock: :lol:
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
snowwhite
В началото бе словото

Мнение от snowwhite »

to si e za pritesnenie po arheologiq ne6ata tam sa naistina opasni.az li4no minalata godina ne hodih na redovnta i si go vzeh esenta,no u4eneto si e dosta.az imam cql ka6on s materiali.predpolagam 4e na uprajneniqta ne ste stignali o6e na purvo i vtoro bulgarsko carstvo,no da vi kaja 4e tam materiala si e dosta osobeno za curkovnata arhitektura.ako se 4udite otkude da 4etete samo mi kajete po koi vupros i 6e vi kaja otkude da si vzemete material
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

Какав е този Рабаджиев, ние лекции имахме при Румяна Колева. Страшно добричка, и разказва ужасно увлекателно, но сега ни дойде някаква асистентка, която хич не ме радва. НО никой не ни е казал от къде да учим. Много гадно!

ПС - Раче ти какво работиш бе мацка?
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Nikince написа:Какав е този Рабаджиев, ние лекции имахме при Румяна Колева. Страшно добричка, и разказва ужасно увлекателно, но сега ни дойде някаква асистентка, която хич не ме радва. НО никой не ни е казал от къде да учим.
Ех, ми доц. Рабаджиев е много интересен човек, но все пак имате късмет че ви предава Румяна Колева/ малии, като си помисля само за Средновековна българска археология и ми иде да се гръмна :twisted: /но ако тя ви изпитва, пак внимавайте много в картинката, от опит ви го казвам :lol: Така се получава като взимате материал примерно за един семестър, който принципно се учи за три години :twisted: и хич не ви завиждам :roll:
Аватар
Ton4eto
Летописец Виртуоз
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Ton4eto »

snowwhite написа:to si e za pritesnenie po arheologiq ne6ata tam sa naistina opasni.az li4no minalata godina ne hodih na redovnta i si go vzeh esenta,no u4eneto si e dosta.az imam cql ka6on s materiali.predpolagam 4e na uprajneniqta ne ste stignali o6e na purvo i vtoro bulgarsko carstvo,no da vi kaja 4e tam materiala si e dosta osobeno za curkovnata arhitektura.ako se 4udite otkude da 4etete samo mi kajete po koi vupros i 6e vi kaja otkude da si vzemete material
ами :roll: ние(историците)нямаме конспект,а програма...което е куул :evil: аз даже нз какъв ми е материалът за изпита,а да не говорим, че и идея си нямам от къде да чета :x така че който е минал през този ад,нека сподели нещо по-конкретно,защото ако тр да разчитам на лекциите на Рабаджиев.... :cry:
I don't know where I belong
But I'll be moving on...
Аватар
snowwhite
В началото бе словото

Мнение от snowwhite »

ami kakavo da ti kaja az sum minala prez tozi ad i samo moga da te uverq 4e lekciite mu ob6o vzeto ne vur6at po4ti nikakva rabota.po-skoro ne6ata za uprajneniqta koito Ralica e daval sa po-dobri za u4ene i za vuprosite koito sa ot uprajneniqta vur6at idealna rabota.za gurciq nai-dobre e da se u4i ot Stan4o Vaklinov-arheologiq.v nego ima dobri ne6a i za rim,a ina4e za rim i za gurciq moje da se polzva i Boris Rivkin.nai-dobre 6e e i dvamata
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

ами :roll: ние(историците)нямаме конспект,а програма...което е куул :evil: аз даже нз какъв ми е материалът за изпита,а да не говорим, че и идея си нямам от къде да чета :x така че който е минал през този ад,нека сподели нещо по-конкретно,защото ако тр да разчитам на лекциите на Рабаджиев.... :cry:[/quote]
Като ми пейстнете програмата или там каквото е ще мога да ви помогна някак, но така без въпросите,няма как да ви кажа каквото и да било :!:
Аватар
Марто
От дъжд на вятър

Мнение от Марто »

Програмата я няма в нета, но аз я имам на хартия.
Ще ви я напиша утре, щот сега съм се понапил :oops: :wink:
Заключено

Обратно към “ИФ”