Вечните студенти
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- DADO
- Легендарен флуудър
Вечните студенти
Има ли такива във форума? Хайде, разконспирирайте се, де... 
:)
Оо има, има.. това ми е 6-7ма година, а мисля поне 10-11 да ги направя, освен ако не ми писне по-рано или на университета да му писне от мен. Мисля да се задържа по-дълго от ректора в СУ 
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Здравейте, явно и на мен тук ми е мястото
Всяка година прекъсвам и се надъхвам и ...след 3 седмици вече ми е писнало хехе Лошото е, че в един момент губиш всякаква представа за какво е ставало въпрос в началото;) Затова и е все по-трудно да се организираш
Живеех в София, точно до СУ и все нямах време да ходя, сега се преместих в Бургас (докато ми писне,де) и се засилих да мина поне в по-горен курс хехех Дерзайте или...не дерзайте- както ви е по-гот, нали тук всички сме цъфнали хеххе 
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Я ела ми вземи историческата граматика, дето ме късат 3 пъти и последния път за 1 точка!!! и ми каза, че не си личало отношението ми към предмета..на писмен тестsientelo написа:Що бе, слънцеЦиндил-Пиндил написа:И аз май натам съм тръгнал, щото със сигурност няма да се дипломирам тая година![]()
с воля и малко късмет всичко се постига
Държавния е божа работа, но другите със сигурност може да си ги вземеш.Успех
![]()
- DADO
- Легендарен флуудър
Е, по-малко, щото повечето магистратури са 1-1,5 г.Joker написа:Абе хора, защо искате да сте вечни студенти? Особено тези, които все се оплаквате? Значи не е чак толкова лошо, а?
![]()
А и като направите сметка: 4 г. бакалавър + 2 г. магистратура + 3 години докторантура... не е ли достатъчно? 20 г. учене не е шега работа...
Който харесва този начин на живот - защо не?