Таксите за ВУЗ - от 500 до 2300 лв

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
бръм бръм
Постоянно присъствие

Мнение от бръм бръм »

еми браво на тях аз все пак ще изчакам 11 май
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

На 11-ти ще ходиш ли?
Топ новината от днес е, че шефа на агитката е Банкова. Издирва фенове за викане.
Изображение
mony6802
В началото бе словото

Мнение от mony6802 »

:D не ги промениха
Аватар
бръм бръм
Постоянно присъствие

Мнение от бръм бръм »

Не мисля да ходя, но ще изчакам да видя все пак какво ще приемат като тъй като сега много много не им вярвам на приказките
Paisii
В началото бе словото

Мнение от Paisii »

бръм бръм написа:Не мисля да ходя, но ще изчакам да видя все пак какво ще приемат като тъй като сега много много не им вярвам на приказките
И аз им нямам доверие!Изплашиха се засега, но ще видим по-нататък!Нека бъдем на щрек и да следим какво става!
XXXXXXXXXXXX
В началото бе словото

Мнение от XXXXXXXXXXXX »

Съгласна съм с теб!Нека да изчакаме.Нищо не се знае още.
animalita
В началото бе словото

Мнение от animalita »

Много се съмнявам, че таксите ще се вдигнат до такава степен. Все пак стандарта ни на живот далеч не е такъв като на европейците. Това е просто една неоснователна и необмислена идея. Ако таксите са по над 1000 лв., финансовите загуби за университетите ще се по-големи, отколкото приходите, според мен.
"Това е моят свят! Вие просто живеете в него..." (Garfield)
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

animalita написа:Ако таксите са по над 1000 лв., финансовите загуби за университетите ще се по-големи, отколкото приходите, според мен.
Дрън-дрън.
Първо Университета и вузчетата не са частни сдружения, че загубите да са за тяхна сметка.
После - ако таските са високи и ако допуснем, че обучаващите ще са по-малко (както вие мнозинството твърдите), бройката персонал и работата им ще бъде съобразена с новите обстоятелства. При това тея пари ще се въртят от Университета и ще си разпределя бюджета. А държавата излиза, че ще го духа, но привидно. Това е целта на управляващите. Да си махнат лайняните и тегави работи и да останат при тех сладките. Бре това Топлофикация, бре това далаверите на Р. Овч.
Нали затова предстоящия протест, че некои се оляха около организацията. За безхаберието на държавата в образованието.

Така че ще помислиме малко, преди да цъкнем бутона 'Прати', а?
Изображение
animalita
В началото бе словото

Мнение от animalita »

Бeтон написа:Така че ще помислиме малко, преди да цъкнем бутона 'Прати', а?

Стига да ни се отдава да мислиме :)

На мен все пак тези резки увеличения ми изглеждат абсурдни, но като се има предвид къде живеем, навярно не съм права.

*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
"Това е моят свят! Вие просто живеете в него..." (Garfield)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”