Вътрешен турнир по тенис "Алма Матер"
Модератори: ники, Methuselah
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Вътрешен турнир по тенис "Алма Матер"
Сряда,9 май-9:00.Сигурно ще е пародия,ама има ли записали се??Кой ще ме спре?
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
русеф, с оглед на взелите участие колеги + отпадането ти (още) във 2-ри кръг означава, че всякакъв контакт с теб би се изтълкувал като нещо ама не просто долносрамно
..
успокояващото в случая (да се надяваме) е , че не те е ступало момиче със счупена дясна ключица или прохождащата мегазвезда на тенис клуб "Долни Цибър"
(което обаче съдейки по застланите с лед и сняг върхове на спортния триумф и достижения с главно "р" от последният ти голям турнир май не би се счело за кой знае каква аномалия
.. ама айде, другият път повече
успокояващото в случая (да се надяваме) е , че не те е ступало момиче със счупена дясна ключица или прохождащата мегазвезда на тенис клуб "Долни Цибър"
.. ама айде, другият път повече
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Сега за турнира.Турнирът наистина беше слаб.Нямаше професионално занимаващи се/занимавали се с този спорт.Аз търсих любителското,защото самият съм такъв.Намерих го.
Та..зловоне,"долни цибърски тигре"-изпий една радомирска боза и ела да се посмееш на следващия "долносрамен" турнир.Толкоз ти е акъла,щото..
Аман от празнословие и форумни сладкодумци ..
Та..зловоне,"долни цибърски тигре"-изпий една радомирска боза и ела да се посмееш на следващия "долносрамен" турнир.Толкоз ти е акъла,щото..
Аман от празнословие и форумни сладкодумци ..
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!