Crematory написа:Xin написа:Ами предвид на факта, че бюджета на повечето ми познати е около 200 лв на месец и в това се включва всичко...
Именно, моят е 250, а аз пътувам зверски

Остават ми 5-6 лева за ядене на седмица - на мен и на морското свинче. Обичам студентския живот

От друга страна на въпроса, скоро ще съм като манекенка

Мило, мило какче!
По темата - то ако общежитието е 150 лв. на месец, по-добре на квартира... Или ако не е по-добре, то поне ще си е все тая...
Иначе за цената, аз плащам за моето по 50...
И смятайте - 50 лв общежитие, 20 лв карта за градския, 20 лв сметка на телефона и до тука стават близо 100, без да ядеш, без да се облечеш, да оставим настрана лукса да изпиеш 5-6 бири някоя вечер в някое заведение(средно 1.50 всяка). И става страшно, като си представиш, че имаш некакви 200-250 лева на месец а нямаш паста за зъби и прах за пране, примерно :Р МИЗЕРИЯ! А какво ли ще е ако разходите ти почват не от 100, а от 200 лева? А семестриалните такси??? Аз съм от скромно селско семейство и тея цени ми ебават мамата, на всичкото отгоре се мъча и да съм примерен студент. В България политиката на правителството е всичко друго, но не и социална, или поне не към тези, кото имат най-голяма нужда и дето се лашкат като клошари из автобуси, трамваи, тролеи и всякакви други бълхарници... Много зле, много... И никой нищо не прави, да не говорим, че примерно в УНСС всичко над 4ка е настанено в общежитие, а в СУ си те ебат и с оценка над 5 понякога... Те оценка 5 в университет за ташак ли я имат?
Животът е гаден, но най-гаден е за страхливите и глупавите.