Курсовете по история в СУ
Модератор: Boromir
В най-добрия случай за около 6-7 часаdamien написа:и мен обемът ми е голям проблем![]()
кажете, защо по дяволите вкъщи да изписвам 30 страници на ръка, като на изпита и за 15 няма да имам време!?!?
пп: ауа, за колко време пишаш една "темичка"
пп: я кажете другите как сте с времето - стигат ли 5 часа
Аз пиша една тема за 5 часа,но после оставам без пръсти (от бързането) и почти винаги нещо съм объркала!Доста е трудничко,но ще се справим!Повече тренировки се изискват!
П.С Абе,хора,я кажете някой не ви ли е подшушнал нещо за предваритения по история :РР
)) Поне 5-6 теми ориентир :Р ахах знам,че съм нахална,ама издивявям вече,предполагам и вие
)) Тъй де,ако някой нещо знае,предлагам солидна компенсация :РР ехехе 
П.С Абе,хора,я кажете някой не ви ли е подшушнал нещо за предваритения по история :РР
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Плами, на изпита темите се теглят ... 1 от 15... едва ли ще са ти много полезни тия 5-6 теми, дори някой да ти ги каже...plamKA написа:предваритения по история :РР)) Поне 5-6 теми ориентир :Р
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Licenti0us
- От дъжд на вятър
- RaLiTO
- В началото бе словото
щеше да е хубаво да ни бяха казали...ама като че ли пропуснаха този момент.... явну не влизаше в ценатаAlexHI написа:Айде де, кито са ходили на курсовете - кажете нещо за историята, а може и за литературата.
aya как така една тема ти 35-40 стр или още повече 60-на...на мене най дългата ми е 25 стр...е същност ако пишеш по широко...
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
It's the way that I wanna live (it's my prerogative)...
You can’t tell me what to do...why can't I live my life...without all of the things...That people say
You can’t tell me what to do...why can't I live my life...without all of the things...That people say
-
Connecting
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: трети