Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
1- листовете имат печат на СУ и той е различен за всеки изпит!
2- точна бройка са, но са различна за различните изпити.
3- пада се по един квестор на 10 кандидатистуденти, но поне двама в стая.
Няма спасение!
спасение винаги има въпроса беше да мина по тънката лаисна с финансите ... няма изпит до сега накоито да съм ходил и да не съм успял да препиша ако не всичко то една голяма част
начини винаги има стига да ги търсиш
Съжалявам. Наистина нелепо... Доколкото си спомням беше много доволен от подготовката си по литература... Успех ти желая тази година.
Мда, доста абсурдно се получи миналата година... Пък и точно Далчев да се падне, това съвсем ме разби. Любим автор, супер лесна тема. Абе, минало ... Мерси за пожеланието Raya
The more I see of human beings
the more I like animals
hypnosssa написа:Btw днес си купих едни стероиди за мозъка и от утре почвам да зобя...нещо като гинко-билобата са,ама са по-добри...
phoebe написа:Има едни, Memo+ или нещо такова се водят, те си стрували.
Това вече е прекалено
Залите, в които сме разпределени ще бъдат ли публикувани в сайта? *Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
М.Стоева написа:
Залите, в които сме разпределени ще бъдат ли публикувани в сайта?
За пореден път: "Пише го на картончето с входящия номер, което си получила при записването за предварителните изпити" Разпределението трябва да бъде публикувано на сайта. Дали ще бъде публикувано своевременно е друг въпрос.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
hypnosssa написа:Btw днес си купих едни стероиди за мозъка и от утре почвам да зобя...нещо като гинко-билобата са,ама са по-добри...
phoebe написа:Има едни, Memo+ или нещо такова се водят, те си стрували.
Това вече е прекалено
Залите, в които сме разпределени ще бъдат ли публикувани в сайта?
Защо? Имам един приятел който преди всеки изпит взима "Charnel 3" и досега не се е оплакал. *Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
днеска осъзнах, че ако дадат Борис+Кирил и Методий 25 страници не ми мърдат...майтап да ми стигне времето!!!
пп: според вас възможно ли е да разделят темата:?
Бъдещи колеги прависти,като бивш кандидат-студент,комуто предположенията никога не се сбъдват си мисля,че на единия от двата изпита по история ще се падне "Покръстване".И помнете по-добре всички теми средно или по-малко,отколкото 10 перфектно.Успех.Абе да не ви пука....
Имам въпрос за предварителния по история,темата се тегли и е голяма лотария в това отношение, ок, но все пак знае ли се колко ще бъдат пликовете с формулирани теми? *Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.