Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
DaNce_ поздравявам те за амбицията,много се кефя на такива хора....
аз съм преживяла подобно нещо(не точно същото,но..)и затова знам какво е да искаш да си в по-друга среда,от по-интелигентни хора и как не ти е кеф да седиш и да чоплиш семки на центъра с "дружките" и да обсъждате кой минава и колко бил готин Пешо примерно....
наистина ти пожелавам да успееш да влезеш където искаш и да си намериш средата...
DaNce_ написа:Радвам се, че ме разбирате. Сигурно ситуацията ви е позната.
От Монтана съм.
И пак казвам - града си го обичам, тука са ми най-милите хора, но...
И аз съм от Монтана.
Има и друг момент- ако не влезеш едва ли не те сочат с пръст..че си се провалил..
Atlantida написа:
Има и друг момент- ако не влезеш едва ли не те сочат с пръст..че си се провалил..
Иха...тука няма много от града
А това трябва да го преодолееш...такива предизвикателства и новости, пък и проблеми ще има да срещаме след няколко месеца, че това да ти е последната грижа
Къде учиш ?
В ПМГ-12 д-биология. А ти? Мен лично не ми пука дали ще ме сочат...важното е да се реализирам както аз искам- дали тази или следващата година няма значение.
Миналата година и аз не влязох, аз не се и готвех де, но сега за мен няма алтернатива (както каза goshko) да не вляза.Просто даже не си мисля за това.Толкова съм се вманиечила напоследък, че почнах да сънувам, че вече съм вътре и тн;).
А мен баща ми ме плаши с Украйна бе хора.
:whdat:
Каза, че ако не вляза, ще намери отнякъде 2000 долара и ще ме прати при калпазаните да уча език /щото то май там друго не може да се научи/.
Сега сериозно - в момента не си представям, че няма да успея, но ако се случи /няма невъзможни неща/ няма да свърши света я. Казал съм, че догодина ще опитам пак на същото място. Животът е пред мен - имам достатъчно време, за да го изживея както аз искам.
Както е тръгнало,аз може и догодина да пиша във форума на КСК...
Но на този етап със сигурност знам едно:ако не вляза тази година това,което искам и там,където искам(т.е.СУ)...каквото и да става,догодина ще кандидатствам пак...наистина светът не свършва ако не влезеш да учиш веднага след завършването...пък и е мн по-добре да постигнеш това,към което се стремиш,а не да се задоволиш с квото и да е,само и само да си студент....
Ако искате просто да влезете, не го правете... Иначе винаги можете все нещо да влезете... Ниски балове, незапълнени бройки и частно има навсякъде.
Ако не успеете... гответе се пак и догодина вече ще сте двойно по-подготвени. По-добре изгубете 1 година в подготовка, отколкото да съжалявате 30-40 години за това, което сте учили и работите. През тази 1 година, за да не се чувствате безполезни, ако искате почнете работа, която да отнема не повече време и усилия, колкото досега училище или просто отменете родителите си в къщи... мисля, че ще ви съчувстват и ще ви подкрепят.
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" ~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си