Въпрос за дали се взимат оценките о една матура за изпит или

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Brainless Pirate
Гутенберг

Въпрос за дали се взимат оценките о една матура за изпит или

Мнение от Brainless Pirate »

Амм... Имам въпрос относно кандидатстудентстването в СУ и ще си го задам тука, но първо да се извиня, ако се повтаря. В тоя раздел отдавна не съм стъпвала, а той расте бързо и не мога да изчета всичко, а в опитите ми да проверя дали все пак не го пише вече, може да съм пропуснала нещо.

Та така. Питанката ми е дали оценката от пробна матура в 12ти клас се признава от СУ при кандидатстване - вместо оценка от диплома, вместо изпит или като как. :?:

Питах разни секретарки преди време, но тогава ми казаха да видя в справочника, като стане готов. Сега няма как да видя.... пък предположих, че някой от вас може да знае.

Мерси :)
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

До колкото четох справочника... няма такова нещо.
Аватар
Hedgehog_Kj
От дъжд на вятър

Re: Въпрос за дали се взимат оценките о една матура за изпит

Мнение от Hedgehog_Kj »

Winyan написа:Амм... Имам въпрос относно кандидатстудентстването в СУ и ще си го задам тука, но първо да се извиня, ако се повтаря. В тоя раздел отдавна не съм стъпвала, а той расте бързо и не мога да изчета всичко, а в опитите ми да проверя дали все пак не го пише вече, може да съм пропуснала нещо.

Та така. Питанката ми е дали оценката от пробна матура в 12ти клас се признава от СУ при кандидатстване - вместо оценка от диплома, вместо изпит или като как. :?:

Питах разни секретарки преди време, но тогава ми казаха да видя в справочника, като стане готов. Сега няма как да видя.... пък предположих, че някой от вас може да знае.

Мерси :)
Ами...тая година незнам дали ще има такива работи...не ме и интересува.Ако е за следващата година-ще трябва да почакаш до март 2008 най-късно :D
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Благодаря и на двамата :)

За тази година ставаше въпрос.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”