Ами ако не влезете?
Модератор: Boromir
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Ами ако не влезете?
Какво ще правите, ако не влезете в университет? Не говоря специално за СУ, а по-принцип?
Мислите ли, че ще имате реален шанс и най-вече мотивация за още една КСК? Ще работите ли?
Напоследък тая перспектива ми става все по-реална и се зачудих вие - моите връстници какво си мислите по въпроса...
Мислите ли, че ще имате реален шанс и най-вече мотивация за още една КСК? Ще работите ли?
Напоследък тая перспектива ми става все по-реална и се зачудих вие - моите връстници какво си мислите по въпроса...
- Hedgehog_Kj
- От дъжд на вятър
Сега ми е смешно като си помисля,ама ако дойде този момент(Пази, Боже ,да не идва!!!!
1.Ще "психосам"
2.Ще минат 2 месеца.
3.Няма начин...я сервитьорче в някое селско кафенце...я нещо хамалско някъде...
4.Ще се пробвам втори път
5.Ако пак не влезна,поне за лудницата със сигурност няма изпити...
Последно промяна от Hedgehog_Kj на 02 Май 2007, 20:39, променено общо 1 път.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
Празни приказки. На бас за хиляда лева, че няма да се гръмнеш.Atlantida написа:Ще се гръмна, ако не вляза!
Колко така или са влизали или не са се гърмели... ехеее
Иначе да искаш СУ, а да влезнеш некъде другаде е равносилно на нищо. Плюса е, че за една година в София виждаш това-онова и на следващото КСК имаш по-големи шансове.

Не може да не вляза.
ТУ-то е 99% сигурно. Вече за СУ... everything is possible
ТУ-то е 99% сигурно. Вече за СУ... everything is possible
Последно промяна от uktc на 02 Май 2007, 20:37, променено общо 1 път.
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
- DaNce_
- Пишеща машина
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Дори и да не вляза задължително ще се преместя в София, за да започна живота си там. Ще си танцувам най-вероятно по балетите, ще ходя на актьорско до другата КСК
Казват, че ако не си влязал от първи път, за тази една година животът те повлича, започваш да се занимаваш с нещо друго(не може само да учиш една година според мен, без да се занимаваш с нищо друго
), а това неизбежно е свързано и с влизането в някаква нова среда и така малко по-малко на много хора се случва да се откажат от ученето. Но според мен си е до желанието и личната мотивация... 
Казват, че ако не си влязал от първи път, за тази една година животът те повлича, започваш да се занимаваш с нещо друго(не може само да учиш една година според мен, без да се занимаваш с нищо друго
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
С какво тук е по-добре от твоя град?DaNce_ написа:Дори и да не вляза задължително ще се преместя в София, за да започна живота си там.
Просто ако можеш ми отговори, не искам да превръщам всичко в София с/у останалите, просто ми е интересно...
Аз ако имах възможност, бих отишъл да уча в Пловдив например, но няма $.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
Така е. Е кво? Джиткахме здраво ейдж ъф емпайърс 2 в локалната и се мотах из София.DaNce_ написа:Казват, че ако не си влязал от първи път, за тази една година животът те повлича, започваш да се занимаваш с нещо друго
И после си влезнах в СУ като първи пич.
Но това беше отдавна в моя живот. Както и да е. Факт.

- DaNce_
- Пишеща машина
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Градът ни е малък и се намира в северозападна България. Не ме разбирай погрешно, аз обичам родния си град, но не и за постоянно местожителство. Хората тук се развиват до едно ниво и след това си тъпчат на едно място. Няма го разнообразието...писнало ми е.Едни и същи хора, заведения, клюки. Искам да срещна нови хора..други среди. И не на последно място искам да бъда самостоятелна...да видим как ще се справя.phoebe написа:С какво тук е по-добре от твоя град?DaNce_ написа:Дори и да не вляза задължително ще се преместя в София, за да започна живота си там.
Просто ако можеш ми отговори, не искам да превръщам всичко в София с/у останалите, просто ми е интересно...
Аз ако имах възможност, бих отишъл да уча в Пловдив например, но няма $.
Тук също се чувствам добре, само че не виждам кой знае какво още мога да просперирам
Тресе ме амбицията май