Г-н Кристиан Иванов Вигенин.la_cazadora написа:Кой е гей?
Мисля, че няма какво повече да се коментира по тази листа съставена от обратни,к*рви, евреи, цигани и други подобни.
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
Тук грешиш, един мой преподавател разказваше една историйка. Ако две грозни жени стоят в бар с много мъже и все има шанс някой да дойде при тях и изведнъж се появи мадама, която изглежда като Клаудия Шифър и пожелае да се присъединикъм компанията им, дали ще се съгласят? Същото е в политиката. Честните ги гонят, защото не им позволяват да си играят игричките от една страна и защото, ако имаше честни, всички щяха да гласуват за тях. А така си ги знаем, че всичките крадат, но се стремим да гласуваме за тези, които крадат, но оставят и за другите. А на мен това не ми харесваla_cazadora написа:Това е толкова вярно, колкото да кажеш, че всички са свестни."всичките са маскари".
Значи всички управници са изначално едно мръсно и нечестно племе, което иска управлението само и единствено за да се нагуши? Това е несериозно."всичките са маскари"
+
Ако две грозни жени стоят в бар
Ооо, това не е нищо. Днеска гледах Ана Цолова да чете интервю с някакъв българин от ДПС (мисля че интервюто беше в Труд). Там журналистът го пита човека по повод основаването на някаква гражданска организация на ония турчин, дето приказваше, че ДПС плаща на Атака (леле, стана леко сложно тука, ама така е като не помня имена). Та въпросът беше "Опасявате ли се от възможността тази организация да ви открадне електорат от вашата територия" и ония ми ти отговаря "Дефинирайте ваша територия" - е тва, ако не е наглост, здраве му кажи...FeverNew написа:На въпрос от щаба на СДС към Вигенин:
"Вярно ли е, че сте водач в листата на БСП, защото сте в интимни отношения със Станишев?",
Вигенин отговаря:
"Не мога да отговоря на този въпрос, отправете го към пресслужбата ни"...
Е, как да коментираш подобен отговор!?

Трайни резултати на един дъх не стават. Вижте историята на Франция. Пада Бастилията, но нищо не приключва с това. После колко режими, колко репресии, колко още болки, та сега са четвъртата или петата си република. А и сега във Франция не спират да протестират. Вижте и в Гърция какво представлява стачка.Никой не е казал, че е лесно. В държавите, по чийто стандарт и организация милеем е станало много бавно и много трудно.