Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Не,в растениевъдство тази година е само една подтема-зърнени култури. А иначе,за почви хората са си го написали в конспекта от ясно по-ясно,ама кой да види! Първо се пише за почвите,а после растителност и животински свят се разглеждат заедно.
marrylin написа:Не,в растениевъдство тази година е само една подтема-зърнени култури. А иначе,за почви хората са си го написали в конспекта от ясно по-ясно,ама кой да види! Първо се пише за почвите,а после растителност и животински свят се разглеждат заедно.
дам за растениевъдството наистина влиза само 1 тема ,но има и характеристика преди това на цялото растениевъдство
П.С. някой да знае дали трябва в отделните отрасли на химическата да се пише за Целулозно-хартиената или не ?
Здравейте Аз съм набор '89, т.е. ще кандидатствам догодина(с Eleos), но едва днес започнах консултациите по география...И вече се надявам на Географско положение
"Това е моят свят! Вие просто живеете в него..." (Garfield)
абре населението е доста голяма тема като обем ...притесняваме ,че няма да ми стигне времето да я напиша..транспорта също не ми е от любимите а защо се не падна пак ЮИ регион като в Икономическите ВУЗ-ове
F-o-U-N-D-e-R написа:абре населението е доста голяма тема като обем ...притесняваме ,че няма да ми стигне времето да я напиша..транспорта също не ми е от любимите а защо се не падна пак ЮИ регион като в Икономическите ВУЗ-ове
Вярно е,че Население си е голяма тема,но поне е лесна.Много ще й се зарадвам,както и на ЮЗ регион или на туризъм!А иначе си мисля,че 5 часа са достатъчни каквато и да е темата.Една приятелка каза,че е писала направо на беловата и времето и е стигнало.
goshko написа:за ЮЗИР не съм сигурен че ще ти стигнат 5 часа...
аз съм 99% сигурен ,тъй като вече писах за него вярно по едно време се панирах,че може да не ми стигне,но в крайна сметка станах 10-тина минути по-рано готов..
П.С. писах директно на белова само на чернова драснах един план на бързо и нищо повече
goshko написа:за ЮЗИР не съм сигурен че ще ти стигнат 5 часа...
аз съм 99% сигурен ,тъй като вече писах за него вярно по едно време се панирах,че може да не ми стигне,но в крайна сметка станах 10-тина минути по-рано готов..
П.С. писах директно на белова само на чернова драснах един план на бързо и нищо повече
И аз това си мисля да направя.Защото ако трябва да пиша цяла тема два пъти,тогава времето наистина няма да ми стигне.