Избори за "евродепутати"
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
- la_cazadora
- Драскач
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- la_cazadora
- Драскач
Ще споделиш ли?имам и други съображения...
До тук сме предимно надъхани да гласуваме и става интересно, когато някой каже, че няма да гласува...
Последно промяна от la_cazadora на 30 Апр 2007, 22:21, променено общо 1 път.
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Надъхани да гласуват...
Не мога да разбера защо, честно!
Убедих се, че никога няма да се оправим, защото сме изключително прост народ. Някакви си кандидати за евро-дупетати заявиха, че са горди с това, че били агенти на ДС. Други пък дупетати си излязоха докато се отдаваше почит на арменския геноцид... Трети не стъпват в парламента, четвърти крещят по митинги, а уикендите тъпчат дечица край Подуене...
И простият български народ е надъхан да гласува всеки път, щом се зададат избори, щом замирише на скара и щом Азис изплези гъз на микрофонЯ. Уникално!
Мен ме изумява това атипично желание да гласувате за хората, които утре ще лочат от парите ви, без да ги е грижа вие вода ли пиете или ръжда...
Убедих се, че никога няма да се оправим, защото сме изключително прост народ. Някакви си кандидати за евро-дупетати заявиха, че са горди с това, че били агенти на ДС. Други пък дупетати си излязоха докато се отдаваше почит на арменския геноцид... Трети не стъпват в парламента, четвърти крещят по митинги, а уикендите тъпчат дечица край Подуене...
И простият български народ е надъхан да гласува всеки път, щом се зададат избори, щом замирише на скара и щом Азис изплези гъз на микрофонЯ. Уникално!
Мен ме изумява това атипично желание да гласувате за хората, които утре ще лочат от парите ви, без да ги е грижа вие вода ли пиете или ръжда...
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
А ти пишеш с прекалено много удивителни!!!! И ти като лидера им май имаш проблеми със самоконтрола!!!MissDi написа:Поне тези от "Атака" приличат на хора!!!Плюс това всичко което казват е самата истина!
П.С. И преди "което" се пише запетая! Мразя да се повтарям, но: "Не можеш да пишеш."
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- Xpu100
- От дъжд на вятър
Напълно съм съгласен - едни и същи задници седят на депутатските места вече почти 20 години. Докато те не се сменят, няма пост-комунистическа държава - има си жив комунизъм в сянка. ДС ОФ и разни други яки съкращенийца...Както казват от ДПС:"АМАН!" А колкото до гласуването - съмнявам се, че активността ще е по-голяма от 40% в най-добрия случай.Vintersorg написа:Надъхани да гласуват...
'Всеки може да намаже жена с ягоди и сметана, бъди БЪЛГАРИН... намажи я с боб, чорба и люти чушки!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Xpu100
- От дъжд на вятър
Не, принципно няма лошо да имаш някакви политически убеждения и да си гласуваш (нали има и младежки фракции на партиите) обаче в нашия случай всички партии са крила на една и съща, която допреди 1989 се назоваваше само "Партията"...
'Всеки може да намаже жена с ягоди и сметана, бъди БЪЛГАРИН... намажи я с боб, чорба и люти чушки!
- la_cazadora
- Драскач
Вижте, всеки в България, който е имал хал хабер от политика и държавно управление преди да тръгне да прави демокрация е бил член на БКП. То е нямало и как. Дали е вярвал в комунизма е друг въпрос.обаче в нашия случай всички партии са крила на една и съща, която допреди 1989 се назоваваше само "Партията"...
Това е толкова вярно, колкото да кажеш, че всички са свестни."всичките са маскари".
Винтерсорг, как предлагаш да го направим? А първо, виждаш ли някой достоен сред кандидатите за тези избори?Не им вярвам.
Това трябва да им изкрещим всички
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка: