Изневерявате ли?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
smeshko
- Паисий
ахамз .. е пък смешен съм де
не споря по въпроса... ама айде честно ми кажи ти никога не си изневерявал на приятелката си ? никога не си имал помисли спрямо друго момиче , защото твоето ти е давала абсолютно всичко ? Нуждата да бъдеш с нея е била толкова силна че не си чувствал абсолютно нищо друго към никое девойче ?! Айде моля ти се ... 
In vino verittas
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Да, мога да го кажа съвсем отговорно!Ни-ко-га!smeshko написа:ахамз .. е пък смешен съм дене споря по въпроса... ама айде честно ми кажи ти никога не си изневерявал на приятелката си ? никога не си имал помисли спрямо друго момиче , защото твоето ти е давала абсолютно всичко ? Нуждата да бъдеш с нея е била толкова силна че не си чувствал абсолютно нищо друго към никое девойче ?! Айде моля ти се ...
Ако и ти имаше приятелка като моята, щеше да знаеш за какво става въпрос. Но понеже тя е единствена, ще има много да си изневерявате и да си чешете пищовчетата със некфи захаросани кокошки по дискотеките, дето прашките им висят по 2 месеца на купчини в банята, щото от маникюр не могат да си ги изперат...
Айде моля ти се... Верно си ми смешен! Без майтап!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Може би просто ги слагат само по веднъжVintersorg написа:дето прашките им висят по 2 месеца на купчини в банята, щото от маникюр не могат да си ги изперат...
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
такааааа,наговори един куп глупостиXin написа:А нима единственият начин да възхитиш един мъж е като флиртуваш с него? Това ли е единственото ти "оръжие" по въпроса? Тъжно е. И жалко. Но както и да е.
Аз сега ходих до магазина и си мислих за това, което каза, за ценностната система. И преди съм мислила много по въпроса. И много съм чела, докато стигна до едно простичко заключение-истинският Човек винаги е истински Човек, независимо от налаганата масова ценностна система.
Сега е на мода да се изневерява, една жена има стойност само когато флиртува, само така може да привлече мъжкото внимание, като обект на чисто сексуално привличане. Медиите налагат това... доста съзнателно, обаче те налагат и масовото затъпяване. Това означава ли, че всички трябва да бъдем тъпи? Защо не? Така е много по-лесно! Не си блъскаш главата с глупави въпроси, не се ядосваш ,че играем по гайдата на САЩ, не недоволстваш от политиците. Ми то така е много лесно за всички! И к`во? Дайте всички да затъпеем ли?
И по времето на Левски и Ботев е било на мода предателството. Така е било по-лесно. Много са били предатели. Много не са си мръдвали пръста.Ама сега кого честваме-тях, или поп Кръстю, или Левски?
Има хора, които са просто Хора и маси, които чакат накъде ще задуха вятъра и се въртят като ветропоказатели. Винаги е било така. Всеки сам решава дали е Човек или просто част от масите.
И сега ценностната система на масите е изместена в посока към инстинктите. Но това е временно явление. И преди е имало такива периоди в човешката история. Замисляла ли си се, че ще имаш деца и, че може след 20 години ценностната система да е доста различна, че може да се червиш пред тях за това, което говориш сега... защото като цяло, движението е в посока на затягане на самоконтрола и овладяване на инстинктите, а не обратно и никой не знае какво ще е тогава.
Това разпускане, отдаване на инстинктите е следствие на силното затягане при социализма, получава се ефекта на ластик, като го опънеш много силно, той се отплесва и се свива, но после пак се опъва до някакво равновесно положение. И в момента сме в период на най-силното му свиване, но съвсем скоро ще се отпусне и тогава какво правим? Отричаме всичко, което твърдим сега, за да сме пак в крак с модата?