Изневерявате ли?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

ахамз .. е пък смешен съм де :) не споря по въпроса... ама айде честно ми кажи ти никога не си изневерявал на приятелката си ? никога не си имал помисли спрямо друго момиче , защото твоето ти е давала абсолютно всичко ? Нуждата да бъдеш с нея е била толкова силна че не си чувствал абсолютно нищо друго към никое девойче ?! Айде моля ти се ... ;)
In vino verittas
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Raya_Alexandra написа:
Паган написа:Добре, аз пък друго ще кажа - безобиден флирт няма.
:P Айде да не ти доказвам, че има.
В сряда ще ти предоставя възможност да ми докажеш каквото искаш :tongue:
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

smeshko написа:ахамз .. е пък смешен съм де :) не споря по въпроса... ама айде честно ми кажи ти никога не си изневерявал на приятелката си ? никога не си имал помисли спрямо друго момиче , защото твоето ти е давала абсолютно всичко ? Нуждата да бъдеш с нея е била толкова силна че не си чувствал абсолютно нищо друго към никое девойче ?! Айде моля ти се ... ;)
Да, мога да го кажа съвсем отговорно!Ни-ко-га! :wink:
Ако и ти имаше приятелка като моята, щеше да знаеш за какво става въпрос. Но понеже тя е единствена, ще има много да си изневерявате и да си чешете пищовчетата със некфи захаросани кокошки по дискотеките, дето прашките им висят по 2 месеца на купчини в банята, щото от маникюр не могат да си ги изперат...
Айде моля ти се... Верно си ми смешен! Без майтап! :lol: :lol: :lol:
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Е добре де ;) нали това ми е целта да бъда забавен ;) Пък на тебе евалата щом си намерил единствената :) нищо повече не мога да ти кажа по въпроса .. просто понякога от многобройните разочерования ти писва и почваш и ти да разочероваш ... ама това е без значение ;)
In vino verittas
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

А пък това с какви точно момичета се занимавам ... не мисля че типът , който описа напълно съвпада с мойте критерии , ама хайде :)
In vino verittas
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

smeshko написа:А пък това с какви точно момичета се занимавам ... не мисля че типът , който описа напълно съвпада с мойте критерии , ама хайде :)
Сигурно не са ти такива критериите, но пък типа е най-често срещшаният, другите са на изчезване :lol:
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

еее айде де .. намират се още и свестни хора :) нали сме в учените среди ... ;)
In vino verittas
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Смешко, а ти като едно добро дете, ще обещаеш ли на кака, че повече няма да изневеряваш? Но не да ми обещаеш лигаво, а да ми дадеш мъжка дума, която никога не би нарушил! А?
The Forbidden Lady from the Forbidden floor ;)
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Еми бих дал да . Ако намеря истинският човек... ДА никога не бих го направил .. ако той ми дава всичко .. да... никога.. :) За момента така или иначе няма на кого да изневерявам ;)
In vino verittas
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Това не е отговор на мъж, а мрънкане на глезена госпожица, без да се обиждаш :wink:
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

хахахах е права си :) Тогава предполагам едно ДА :)
In vino verittas
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Това вече е друго! :D
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Vintersorg написа:дето прашките им висят по 2 месеца на купчини в банята, щото от маникюр не могат да си ги изперат...
Може би просто ги слагат само по веднъж :wink: Да не говорим, че няма как да "висят" като са на купчини. :P
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

Xin написа:А нима единственият начин да възхитиш един мъж е като флиртуваш с него? Това ли е единственото ти "оръжие" по въпроса? Тъжно е. И жалко. Но както и да е.
Аз сега ходих до магазина и си мислих за това, което каза, за ценностната система. И преди съм мислила много по въпроса. И много съм чела, докато стигна до едно простичко заключение-истинският Човек винаги е истински Човек, независимо от налаганата масова ценностна система.
Сега е на мода да се изневерява, една жена има стойност само когато флиртува, само така може да привлече мъжкото внимание, като обект на чисто сексуално привличане. Медиите налагат това... доста съзнателно, обаче те налагат и масовото затъпяване. Това означава ли, че всички трябва да бъдем тъпи? Защо не? Така е много по-лесно! Не си блъскаш главата с глупави въпроси, не се ядосваш ,че играем по гайдата на САЩ, не недоволстваш от политиците. Ми то така е много лесно за всички! И к`во? Дайте всички да затъпеем ли?
И по времето на Левски и Ботев е било на мода предателството. Така е било по-лесно. Много са били предатели. Много не са си мръдвали пръста.Ама сега кого честваме-тях, или поп Кръстю, или Левски?
Има хора, които са просто Хора и маси, които чакат накъде ще задуха вятъра и се въртят като ветропоказатели. Винаги е било така. Всеки сам решава дали е Човек или просто част от масите.
И сега ценностната система на масите е изместена в посока към инстинктите. Но това е временно явление. И преди е имало такива периоди в човешката история. Замисляла ли си се, че ще имаш деца и, че може след 20 години ценностната система да е доста различна, че може да се червиш пред тях за това, което говориш сега... защото като цяло, движението е в посока на затягане на самоконтрола и овладяване на инстинктите, а не обратно и никой не знае какво ще е тогава. :roll:
Това разпускане, отдаване на инстинктите е следствие на силното затягане при социализма, получава се ефекта на ластик, като го опънеш много силно, той се отплесва и се свива, но после пак се опъва до някакво равновесно положение. И в момента сме в период на най-силното му свиване, но съвсем скоро ще се отпусне и тогава какво правим? Отричаме всичко, което твърдим сега, за да сме пак в крак с модата?
такааааа,наговори един куп глупости :roll: не знам от какво да ме е срам от децата ми - че не съм монахиня?!?че не съм по цял ден вкъщи?мислех че отдавна сме излезли от патриархалното общество,когато единствената работа на жената е била да върти домакинството и да се грижи за мъжа си.една такава "остарял-тип" жена в сегашното общество до никъде не би могла да стигне в тоя живот,какво би могла да постигне?моята единствена цел не е да слугувам на мъжа ми.относно флирта,дето пак наговори страшно много глупости мога да ти кажа,че аз примерно дори една усмивка я приемам като лек флирт,ти с какво привличаш някой мъж?с цупене?не мисля!а пък по въпроса за модата...лелелеле!не знам кой е казал,че е модерно да се изневерява,било е модерно да се изневерява в отминалите векове,имало го е винаги и винаги ще го има,не че защитавам физическата изневяра,но всеки сам за себе си решава и си носи последствията,не си ти човека,който да казва кой заслужава уважение и кой не,ти си преценяваш за себе си.по принцип съм те чела в други теми и много ми харесваше начина по който разсъждаваш,но специално тук се престара,кажи кога ти е рождения ден да ти пратя ореолче.щом не ти харесва изневярата,ми не изневерявай,но не дръж сметка на останалите
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Аз никога не изневерявам...на себе си :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображение