Размисли и страсти с Berserker
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
1. защо жувота е bitch пък ний непрекъснато й подхвърляме кокалчета, и то с бая мисо?RuseF написа:Ако трябва да влезеш в кожата на ПРОФЕСОР Вучков,каква тема(актуална или не) би дискутирал с многоуважаемите зрители и защо? Исках да отправя несериозен въпрос,а той излезна сериозен
2. Защо бинзината е 2 лева литрото бахмааму!
3. Кога?
Аз не мисля, иначе знам какъв съмGaVrosH написа:за какъв се мислите?
"Ний сме Легион, защото сме мнозина" ако цитираме светите писания, иначе съм най-обикновен красив умен и интелигентем младеж, свободен май май, готините мацки и Циндиля да ми звънкат!бръм бръм написа:а кой сте ?
Аз съм какъвто съм, а промените не стават насилствено, просто понякога се налага да сменяваме курса. А как - с много тренировки, физически и психически, и естествено, МНОГО бира.GaVrosH написа:а как станахте такъв и такъв ли искахте да станете, или тепърва ще ставате друг?
Принцесс е много права както винаги^PrincessA^ написа:Много е добреduh_navodneniq написа:Как е в мините?
От скандинавската митологиябръм бръм написа:а прякора от къде идва?
То не боляло ве, я питкайте още, довечера след работа ще отговарям
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Чакаме те на бал, Легионе!Berserker написа:"Ний сме Легион, защото сме мнозина" ако цитираме светите писания, иначе съм най-обикновен красив умен и интелигентем младеж, свободен май май, готините мацки и Циндиля да ми звънкат!бръм бръм написа:а кой сте ?
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Berserker
- Легендарен флуудър
без тебе сватбата няма да е хич "разочароващо-дървено-философска", така че си НЕОБХОДИМОСТMZ4 написа: Ще ме поканите ли на сватбата?
Колко (и количество и качество) ме чакат на балRaya_Alexandra написа: Чакаме те на бал, Легионе!
Не че се смята, нали знае, когато фактите говорят, дори Берс и Паган мълчат.GaVrosH написа:за точно такъв ли Се смятате?Berserker написа:... интелигентем ...
Колкото Петърчо-Сашко обича бульончетата! (а отскоро май и биратаCreed написа:Колко много ме обичаш ?
Амиии..... като виден берсерк, естествено е да държа на мухоморките. Естествено ползвам и други влудяващи препарати, като крило от жаба, крака от риба, люспи от младо орле, кълка от млада мома, чудесни МО-лекции, и видният ми хербарии. и БИРА!Joker написа:А друсаш ли се с отвара от мухоморки, или си по-модерен?
Защо ми задаваш отговори???duh_navodneniq написа:Кога и къде? И има ли бира там?Berserker написа: Принцесс е много права както винагиДух, идвай и ти
![]()
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Berserker
- Легендарен флуудър
Може би още утре на концерта на Балканджи в Алкохол, ама не знам...duh_navodneniq написа:Длъжен бях да попитам... А кога ще се "докараш" в Студентски?
Именно де, фактите го казват. Мерси за признанието Гав!!! Добро Гав Гав!!! (Берт тупа Гав весело по муцункатаGaVrosH написа:но не и GaVrosHBerserker написа:Не че се смята, нали знае, когато фактите говорят, дори Берс и Паган мълчат.той е самите факти!