help за изпита по история!!!

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
Briza maximA
В началото бе словото

help за изпита по история!!!

Мнение от Briza maximA »

хора в момента съм на нокти, зарди предварителния по история на 13 - толкова ми е зле :banghead: ,че чак ми се :cry: затова 4е моля, ако някой има инфо долу-горе какви теми е възможно да се паднат нека да сподели информацията!защото аз съм сигурна че с тъпия ми късмет, ако не науча само 1 тема то със сигурност точно тя ще се падне :? надявам се някой да откликне на молбата ми :roll: :wink:
Последно промяна от Briza maximA на 29 Апр 2007, 21:56, променено общо 2 пъти.
wenn nichts mehr geht... -...komm und rette mich
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

Не разчитай на друг,повярвай в себе си и в собствената си интуиция. Това ми е съвета.
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

*Raya_Alexandra: А аз ще те помоля да промениш мнението си на кирилица. Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
Faith
Легендарен флуудър
Специалност: право
Курс: втори
Обратна връзка:

Re: help за изпита по история!!!

Мнение от Faith »

Briza maximA написа: хора в момента съм на нокти, зарди предварителния по история на 13 - толкова ми е зле :banghead: ,че чак ми се :cry: затова 4е моля, ако някой има инфо долу-горе какви теми е възможно да се паднат нека да сподели информацията!защото аз съм сигурна че с тъпия ми късмет, ако не науча само 1 тема то със сигурност точно тя ще се падне :? надявам се някой да откликне на молбата ми :roll: :wink:
:shock: :shock: :shock:
Ти осъзнаваш ли се? Много зле била, ревяло и се - ми ок, нормално е, всички, които ще се явяваме на изпит сме така. Не се умира, не се тревожи.
Другото за информацията просто не знам как да го коментирам - имаш програма - учиш - колкото-толкова, каквото сложат - това, каквото се изтегли - това.
Знам, че остават 2 седмици, и всички сме под напрежение, ама чак такива драми... Айде стига преиграване, следващото може би ще бъде: "Моля ви се, елате ми напишете темата, щото аз съм толкова притеснена, не съм на себе си, не мога да си покажа знанията, иде ми да се гръмна"
Изображение
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Баща ми е декан на ИФ. Знам кои са 15те подготвени теми за 13ти май. Знам и коя ще бъде "изтеглена" от "произволно избран" ученик в аудиторията. Ще се падне "Теми и проблеми в историята на България през периода 681-1944 г."... Всъщност дипломата ми вече лежи на бюрото на Биолчев и само чака да навърша години, за да си я получа.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
бръм бръм
Постоянно присъствие

Мнение от бръм бръм »

Raya_Alexandra написа:Баща ми е декан на ИФ. Знам кои са 15те подготвени теми за 13ти май. Знам и коя ще бъде "изтеглена" от "произволно избран" ученик в аудиторията. Ще се падне "Теми и проблеми в историята на България през периода 681-1944 г."... Всъщност дипломата ми вече лежи на бюрото на Биолчев и само чака да навърша години, за да си я получа.
:lol: :lol: :wink:

По темата: мдаа някой прекалено много се вживява.. за да не повтарям всички други които писаха до сега прото ще кажа отиваш правиш и каквото стане.. не си го поставяй като цел такава която ако не постигнеш свършва света, защото ще си навредиш сам/сама на себе си
Аватар
Anelka
От дъжд на вятър
Специалност: СУ, Европеистика
Курс: трети

Мнение от Anelka »

Баща ми е декан на ИФ. Знам кои са 15те подготвени теми за 13ти май. Знам и коя ще бъде "изтеглена" от "произволно избран" ученик в аудиторията. Ще се падне "Теми и проблеми в историята на България през периода 681-1944 г."... Всъщност дипломата ми вече лежи на бюрото на Биолчев и само чака да навърша години, за да си я получа
Хеххх, много добре казано :wink:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Деканът на ИФ има само един син... :lol:
Аватар
Anelka
От дъжд на вятър
Специалност: СУ, Европеистика
Курс: трети

Мнение от Anelka »

Деканът на ИФ има само един син...
Raya_Alexandra му е доведена дъщеря :P

P.S. Шегувам се :) А ние вместо да обсъждаме коя тема е възможно да се падне и т.н., по-добре да седнем, да четем сериозно за 13-ти, че иначе нз какво ще става :(
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Аз знам... :wink:
Аватар
Briza maximA
В началото бе словото

Мнение от Briza maximA »

ми то от ясно по-ясно е че освен да се учи нищо друго не остава,ама на мен вече ми писна + историята е мн коварен предмет - уж си учил нещата а то се оказва че като седнеш да преговаряш виждаш че нищо все едно не си учил!все си мисля че мн се набутах с този предмет ама вече е твърде късно дори да съжелявам за това... :| така че ще си бъда прецакана отвсякъде!!!
wenn nichts mehr geht... -...komm und rette mich
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Айде стига вече...и аз искам да седна да се вайкам и оплаквам,ама мисля,че е по-добре да седна и да уча...

иначе аз кво да кажа,като цяла година само си мислех,че уча история и в края на февруари разбрах,че все едно нищо не съм учила и започнах всичко отначало....и какво сега да почна да се самосъжалявам,че не съм почнала да си уча както трябва от септември ли?Ми не,просто сядам и уча,ако трябва по 5,по 6 часа или по цял ден,но знам,че така имам и минимален шанс да не се проваля,а не да си търся оправдания от сорта:трябваше да избера друг предмет,ама то не знам си какво си...

Да,историята е коварна,но защо един път не чух някой като се провали да каже искрено:"Аз не успях,не се справих!"а винаги търси разни оправдания и гледа да обвини някой друг или системата като цяло.

Още веднъж:единственият начин и шанс да се справиш,е да седнеш и да учиш...просто друга алтернатива няма(е,има де,в кеш,но дали си струва...)
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
aya
В началото бе словото

Мнение от aya »

Я по-ведро! :) Вместо да седиш пред компа, ходи да УЧИШ ! Аз например кандидатствам с 3 предмета, но не се вайкам толкова ... Cheer up :wink:
PS: Изпитът не е някакво мъчение - това е просто предварителен, колкото да си провериш знанията и най-вече да видиш колко е важно да си спокойна!!! Аз вече бях на 3 предварителни този месец - съвсем не е толкова страшно :lol:
Последно промяна от aya на 30 Апр 2007, 18:48, променено общо 1 път.
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

Всяка година едно и също. :D Купища слухове - това ще се падне, сложили са тия 15 теми и т.н. Не вярвайте на никакви слухове, а учете. Ако сега се падне тема, която не сте минали - здраве да е - за редовния ще сте минали всичко, защото има достатъчно време. Хич да не ви пука толкова за тези изпити, ако знаете колко още ви чакат... :lol: Пък и животът продължава и ако не влезете да учите висше веднага след завършването. :wink:
Изображение
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Колежката отгоре е много права :arrow: сядайте и учете , че живот и здраве като влезнете в университета,такива изпити ще ви се струват като песен, особено ако трябва да минеш толкова обемен материал за по-малко от две седмици примерно :roll: Така че повярвайте в себе си и знайте че няма невъзможни неща ако имате достатъчно воля и самодисциплина :!:
Като птичка в небесата :)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”