Баташкото клане било мит
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
О, Боже! Абе вие големи хумористи сте станали тука, бе!
Намеквал, но не го написал. То си е ясно като бял ден.
Аз пък натъртвам (да не кажеш после, че съм ти намекнал,
а не съм ти казал), като не разбираш, не се меси
П.П. Де жавю.
Намеквал, но не го написал. То си е ясно като бял ден.
Аз пък натъртвам (да не кажеш после, че съм ти намекнал,
а не съм ти казал), като не разбираш, не се меси
П.П. Де жавю.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Сега като споделя, че през последния час не съм стоял с втренчен поглед в празното поле за отговор, ти пак ще заговориш за намеци и тоалетниПаган написа:tamerlane, пак си неподготвен![]()
Смех, смех...
Ти си вундеркинд, знаеш ли... По-малко от час ти отне да измислиш отговор
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Чети по-добре какво цитирам. Тези неща според теб означават ли, че "Винаги е имало посегателства от страна на българската държава към малцинствата" (както казва немецът)?tamerlan написа:Възродителния процес ли не си спомняш?Аз не мисля, че в България винаги е имало посегателства върху малцинствата, за които ние уж мистериозно не си спомняме...?
Последно промяна от Brainless Pirate на 29 Апр 2007, 21:43, променено общо 1 път.
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Дадох ти още примери, които се отнасят за предишните два векаWinyan написа:Чети по-добре какво цитирам. Възродителният процес не означава, че "Винаги е имало посегателства от страна на българската държава към малцинствата" (както казва немецът).tamerlan написа:Възродителния процес ли не си спомняш?Аз не мисля, че в България винаги е имало посегателства върху малцинствата, за които ние уж мистериозно не си спомняме...?
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не си спомням да съм искал обяснение, ама щом го даваш, мерси.tamerlan написа:Сега като споделя, че през последния час не съм стоял с втренчен поглед в празното поле за отговор...
Сигурен съм, че ще ми е от полза... някъде... някога
Нали се сещаш (явно не) - колкото повече умуваш,tamerlan написа:Пък и нали ти обясняваше, че мислиш, преди да пишеш? Но пък не си уточнявал колко мислиш...
толкова по-малко действаш. Ето за това България тъне. Всеки мисли,
никой нещо не прави
Tamerlan-eeeee, Tamerlan-eeeee....
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Прав си, че си дал примери, тогава ти задавам въпроса си по друг начин.tamerlan написа:Дадох ти още примери, които се отнасят за предишните два векаWinyan написа:Чети по-добре какво цитирам. Възродителният процес не означава, че "Винаги е имало посегателства от страна на българската държава към малцинствата" (както казва немецът).tamerlan написа:Възродителния процес ли не си спомняш?Аз не мисля, че в България винаги е имало посегателства върху малцинствата, за които ние уж мистериозно не си спомняме...?
Единият от примерите ти между другото е освободителната война. Ти считаш ли освободителната война за посегателство върху малцинства?
Не искам да се карам с тебе... ти си имаш някакво твое виждане, което не мога да разбера в момента.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър