Тогава отговора на твоя въпрос е Да - флиртът, колкото и нищо незначещ да е, също е изневяраRaya_Alexandra написа:"закачам се с нягоко" означава да обръщаш специално внимание на някого, разбира се без някви по-сериозни или задълбочени отношения.
Момент. Аз като съм с някого да не съм му лична собственост?! Не отричам, че понякога човек няма потребност от флирт, но когато такава е на лице, няма нищо лошо...
Изневерявате ли?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Последно промяна от MZ4 на 29 Апр 2007, 20:56, променено общо 1 път.
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
напълно съм съгласна!въобще не е казано във флирта да има някакви сериозни намерения за каквото и да било,просто бъзици,закачки,не смятам,че това вреди на връзката,която имаш,нито пък означава,че искаш нещо "ново" и ти е омръзнало "старото" или че чувствата са изстиналиRaya_Alexandra написа: Момент. Аз като съм с някого да не съм му лична собственост?! Не отричам, че понякога човек няма потребност от флирт, но когато такава е на лице, няма нищо лошо...

- Diva_Magia
- Пишете, о, братя
- Специалност: География
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Така де. И моята идея е приблизително такава. Ама явно е в дълбок разрез с разбиранията като цяло.Raya_Alexandra написа: Какви връзки?!Връзката е една. Човекът е един. Любимият е един. Другото е характер, поведение...
Тоест да зарязвам наред, щом ми се прииска нещо, дето човека до мен не може да ми даде? Това ми се струва още по-малко морално, честно казано.Паган написа:Ако искаш да си с някого - ти си с него.
Като ти се прииска нещо друго, напускаш човека с теб
ПС: Все така изказвам лично мнение! Не ме линчувайте много, моля
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не си ме разбрала. Исках да кажа, че е по-добре вместо да изневеряваш,Diva_Magia написа:Тоест да зарязвам наред, щом ми се прииска нещо, дето човека до мен не може да ми даде? Това ми се струва още по-малко морално, честно казано.Паган написа:Ако искаш да си с някого - ти си с него.
Като ти се прииска нещо друго, напускаш човека с теб
да си поприказваш с настоящия/ата приятел/ка и да се изясните.
Вместо да го лъжеш постоянно - го напускаш. Ако обичаш някого едва ли
ще го лъжеш. Така и така нямаш чувства към него - защо да сте заедно...
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Мисля, че грешиш. Зарязвайки не мамиш. Постъпваш честно и в някаква степен достойно. Каква връзка е това, като не си само с него? Какъв е смисълът от нея?Diva_Magia написа: Тоест да зарязвам наред, щом ми се прииска нещо, дето човека до мен не може да ми даде? Това ми се струва още по-малко морално, честно казано.
Ами ако този, т.н. любим разбере и го заболи? Тогава какво? "Аз без да искам" ли?
The Forbidden Lady from the Forbidden floor 
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Но му изневеряваш и ходиш да се тъпчеш наляво-надясно!Raya_Alexandra написа:Паган написа:Така и така нямаш чувства към негоАма кой е казал, че нямаш чувства към него?! Тва може да е и човекът, към когото си изпитвал най-силните чувства...
Тогава за какво говорим. "Обичам те, но обичам да се поплясквам
и с други, ш мъ извиняваш."
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
ами само ако не му е било толкова хубаво,колкото с менsapiente написа:Изневярата е предателство..А бихте ли простили изневярата на този когото обичате..
не знам честно казано дали бих простила изневяра,понякога имам чувството че бих простила всичко само и само да не се разделяме,но пък и аз нямам намерение да изневерявам в смисъла,който аз влагам в тази дума,а именно секс,в каквато и да е форма/

- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: