ОК, а само аз ли не виждам смисъла на изневярата? След като вече не ти е достатъчен този човек /не знам дали мога така да се изразя по-меко.../, защо продължаваш да си с него, да го лъжеш, да се криеш, да въвличаш и третия в "интриги"? Защо е нужно цялото това усложнение?Diva_Magia написа:Само аз ли разграничавам сърцето от половите си органи?
Изневерявате ли?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Обратна връзка:
Респект! (На Боромир също!)^PrincessA^ написа:ОК, а само аз ли не виждам смисъла на изневярата? След като вече не ти е достатъчен този човек /не знам дали мога така да се изразя по-меко.../, защо продължаваш да си с него, да го лъжеш, да се криеш, да въвличаш и третия в "интриги"? Защо е нужно цялото това усложнение?Diva_Magia написа:Само аз ли разграничавам сърцето от половите си органи?
Така е, разбира се. Ако те сърби някъде за "чуждо", то явно "твоето" вече не ти е интересно. Така че няма смисъл от изневери - просто прекратяваш и почваш нова връзка или просто си "почесваш сърбежа".
Супер тъпо е да излъжеш някого, когото си обичал и наричал с мили думи и който е отворил сърцето си за теб. Трябва да си лалчо и половина!
Не изневерявам! (Намерил съм си перфектното момиче!)
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Защото е по-интересно и никога не ти става скучно.^PrincessA^ написа:ОК, а само аз ли не виждам смисъла на изневярата? След като вече не ти е достатъчен този човек /не знам дали мога така да се изразя по-меко.../, защо продължаваш да си с него, да го лъжеш, да се криеш, да въвличаш и третия в "интриги"? Защо е нужно цялото това усложнение?
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
не МИсля 4е ти става ску4но ако НЕ ИЗНЕВЕРЯВАШ .... + тва премъл4аването за изневяра не я прави един вид зали4ена !!!!!!!!1Raya_Alexandra написа:Защото е по-интересно и никога не ти става скучно.^PrincessA^ написа:ОК, а само аз ли не виждам смисъла на изневярата? След като вече не ти е достатъчен този човек /не знам дали мога така да се изразя по-меко.../, защо продължаваш да си с него, да го лъжеш, да се криеш, да въвличаш и третия в "интриги"? Защо е нужно цялото това усложнение?Не говоря да лъжеш, а да не казваш всичко. А и това означава ли, че обичам въпросния по-малко?
You're one in a million
You're once in a lifetime
You're once in a lifetime
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
"закачам се с нягоко" означава да обръщаш специално внимание на някого, разбира се без някви по-сериозни или задълбочени отношения.

Момент. Аз като съм с някого да не съм му лична собственост?! Не отричам, че понякога човек няма потребност от флирт, но когато такава е на лице, няма нищо лошо...е тея флир4ета ала -бала пак са си няква глупост според мене ... говоря ако има6 СЕРИОЗНА връзка ,а не някви еднодневки...
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."