Предварителния изпит по история в УНСС
Модератор: Boromir
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Предварителния изпит по история в УНСС
Върнах се преди малко. Според мен теста беше на повечето места ясен, с не особенно висока трудност и единствено въпросите около Македония бяха малко по-трудни. Аз оставих 3 празни по история и 14 по математика, освен това впечатление ми направи и факта, че преобладаваха (може би >30) въпросите около новата история. Мисля, че не съм се справил добре, поради слабата подготовка.
Коментари?
Коментари?
-
goshko
- От дъжд на вятър
Ахам...еми ще видим сега в сайта на УНСС какви са мненията на другите историци де...аз кандидатствах с география...въпросите по география за мен лично бяха доста лесни...поиздъних се леко на БЕ и МАТ
Успех! И искам да ти кажа също...да очакваш оценка по-висока,от тази,която си си наумил...Аз си мислех след изпита че ще имам около 4,80-5,10 ... но изкарах по-висока,така че споко.Ти освен с история, с език ще кандидатстваш ли ? 
Аз се явих на историята в УНСС ама понеже се боря за право не съм решавала модул 1 и модул 2,а само модул 3-История.
Утре ще пиша резултати,но като цяло въпросите бяха яко прецакани,ама много яко....оставих 3 непопълнени и 100% имам и грешки така че....не искам да си давам оценка предварително,то е ясно,че накрая ще е по-висока от това,което би трябвало...
Утре ще пиша резултати,но като цяло въпросите бяха яко прецакани,ама много яко....оставих 3 непопълнени и 100% имам и грешки така че....не искам да си давам оценка предварително,то е ясно,че накрая ще е по-висока от това,което би трябвало...
Резултатите излезнаха...
Епи модул 3 -5.84
умишлено не решавах модул 1 и модул 2,защото не са ми нужни за право,но все пак-оценка 4.39
И така...за право оценките ми са:
Епи БЕЛ(модул 1+3)-5.90
модул 3 история -5.84
оценка от дипломата-приблизително към 5.60
абе май ше стигнат,ама...само дето не ща в УНСС...кофти
Епи модул 3 -5.84
умишлено не решавах модул 1 и модул 2,защото не са ми нужни за право,но все пак-оценка 4.39
И така...за право оценките ми са:
Епи БЕЛ(модул 1+3)-5.90
модул 3 история -5.84
оценка от дипломата-приблизително към 5.60
абе май ше стигнат,ама...само дето не ща в УНСС...кофти
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Теста беше гаден
Въпросите бяха некоректно зададени и ако мозъка на кандидата е обременен с повече знания, може да се обърка на някои места.
Оценките ми от ЕПИ са:
ЕПИ - История на България
(модул 1+модул 2+модул3)
5.77
(модул 3)
5.77
Оценките ми от ЕПИ са:
(модул 1+модул 2+модул3)
5.77
(модул 3)
5.77
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Браво!Ena`` написа:/според мен тези оценки са нереално завишени. Аз бих се оценила на мн по-малко, затова и не ги написах, защото не са повод за гордост../
Колкото до това, дали са повод за гордост или не - няма значение. УНСС са решили да оценяват така. Точка. Тва са реални оценки и те ще приемат с тях. Има ли значение, дали ти се оценяваш за толкова или не? Оценките са факт.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."