ЮЗУ - кандидатстудентска кампания 2007
Модератор: Boromir
-
Axiom
- В началото бе словото
ЮЗУ - кандидатстудентска кампания 2007
Видях, че тук има тема за ЮЗУ, но в нея не става дума за изпитите и кампанията по прием на студенти. Тук, в тази тема, могат да пишат всички, които кандидатстват в Югозападен университет "Неофит Рилски".
Вече минаха предварителните изпити по Български език и История. Нека всеки, който се е явил на някой от тях, да сподели как е минал.
Аз лично съм доволен от темата по история - "Създаване и начално развитие на българската държава", както и от теста и темата по български (Парите, всичко и нищо).
Вече минаха предварителните изпити по Български език и История. Нека всеки, който се е явил на някой от тях, да сподели как е минал.
Аз лично съм доволен от темата по история - "Създаване и начално развитие на българската държава", както и от теста и темата по български (Парите, всичко и нищо).
-
Axiom
- В началото бе словото
Здравей и на теб, Jozefina.
Доколкото разбрах оттук-оттам - резултатите ще бъдат обявени до две седмици, най-късно до месец. Много завси от това дали проверяващите няма да са ангажирани покрай учлилището (за изпита по български освен университетски преподаватели са ангажирани и учители от средните училища от Благоевград).
Доколкото разбрах оттук-оттам - резултатите ще бъдат обявени до две седмици, най-късно до месец. Много завси от това дали проверяващите няма да са ангажирани покрай учлилището (за изпита по български освен университетски преподаватели са ангажирани и учители от средните училища от Благоевград).
-
Axiom
- В началото бе словото
Ето миналогодишните балове за специалностите: http://vobg.net/article.php?id=6147
-
Axiom
- В началото бе словото
За съжаление администраторът на сайта на университета - http://www.swu.bg/- е или много мързелив, или просто от ЮЗУ нехаят по този въпрос.
- TimShel_Girl
- Драскач
И аз бях на БЕЛ и на Английски език. За българския съм много доволна, особено от есето, но все пак и аз съм с няколко грешки в първото упражнение. Много се нервирах обаче на темите за есета по английски - заглавия като за третокласници...
... нито нещо по-творческо, нито нещо по за разсъждение...тъпизми...
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
-
Axiom
- В началото бе словото
Тук са верните отговори на изпита по български език: http://www.swu.bg/bg/index.php?option=c ... Itemid=575
- TimShel_Girl
- Драскач