Няколко въпроса за музикална педгогика

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Temporary
Пишете, о, братя

Няколко въпроса за музикална педгогика

Мнение от Temporary »

Здравейте,
Както и заглавието подсказва, имам 'няколко въпроса за музикална педгогика' :)

Първо, може ли тя да се запише като 2-ра специалност (при първа - филология) след втори курс и какви са изискванията за това? Кандидат-студентски изпит по музика трябва да се полагат, предполагам, или има начин да се избегне? И после това е само за 2 години, докато си завърша първата специалност, нали?

Второ, а всъщност има ли нещо в сферата на музиката, на което човек от друга специалност би могъл да се запише, без да се занимава чак с 2-ра специалност. Например, упражненията по пиано или нещо?

Трето, има ли стаи с пиана в сградата на Ректората, и могат ли те да се ползват от простосмъртни студенти?

Четвърто, къде бих могъл да намеря разписанието на заетостта на стаите по принцип? При секретарката, преполагам, но къде е нейнът кабинет? :) (Тоз последен въпрос вече изби рибата, ама наистина, нещо никъде не можах да намеря по-подробна информация)
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Доколкото знам, тази специалност не е в Ректората, а в Бл.2 на 4км. В Ректората по принцип има пиано, но къде точно - тва не мо да ти го кажа.
Много малко инфо има за тази специалност. Тя бакалавърска ли е? Има ли някаква магистратура за тази специалност?
Аватар
Temporary
Пишете, о, братя

Мнение от Temporary »

Да, знам, повечето им стаи и преподаватели са там, но все си мисля че секретарията трябва да е в ректората...

Да, наистина има много малко информация за тази специалност, затова писах тука с надеждата да се намери някой студент от там. Бакалаварска е и има магистратура, доколкото знам. Дано да се появи някой и да разяасни малко
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Re: Няколко въпроса за музикална педгогика

Мнение от ^PrincessA^ »

Temporary написа:
Първо, може ли тя да се запише като 2-ра специалност (при първа - филология) след втори курс и какви са изискванията за това? Кандидат-студентски изпит по музика трябва да се полагат, предполагам, или има начин да се избегне? И после това е само за 2 години, докато си завърша първата специалност, нали?
Конкретно за самата специалност и по другите въпроси не мога да отговоря :( , но:
1. Изискванията са както за всички други специалности- да има отпуснати бройки за втора специалност и да имаш определен успех от първата си специалност.
2. Трябва да издържиш съответните КС-изпити /музика включително:) /
3. Курсът на обучение си е нормален 4-годишен, т.е. като завършиш първата специалност, после 2 години си продължаваш само с втората.
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Интересна специалност общо взето, само че за съжаление сайта на СУ не публикува учебните програми на повечето специалности... Тази специалност към Философския ли се води?
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Axel написа: Тази специалност към Философския ли се води?
Доколкото знам е към ФНПП или ФП... :roll:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”