А на Принцесата какво да кажат?Berserker написа:Като го намерите можете да кажете само простичкото:
"Здрасти Берс!"
Уж все търсим Принца... И като го намерим, КАКВО....?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами при мен нещата се пречупиха изведнъж, за един следобед, поревах си пред компютъра слушайки музика и вярно, изолираш(предпочитам този глагол пред убиваш) една част от себе си, продължаваш малко тъжен и поне аз се чувствах такава една празна от съдържание, безсмислена, безпредметна, никому ненужна, но не боли, не се измъчваш. Продължаваш много да го обичаш, но вече по друг начин. Аз не вярвам, че когато си обичал някого наистина, можеш изведнъж да го изрежеш и да ти стане безразличен. Винаги една част от теб си остава само негова, готова да се хвърли с главата надолу в пропаст, ако трябва да му помогне. Но това вече е вид чисто човешка привързаност, не любов.И постепенно започваш да се чувстваш пак нормално. Човек не страда за неща, които обективно няма как да има, страда тогава, когато е повярвал, че ще ги има, а после ги няма. А миналото, за какво ти е да го заличаваш? Защото си обичал? Това лошо ли е? Напротив, мисля, че е прекрасно и трябва да го помниш и след време, когато нещата са се уталожили да се връщаш в онази изолирана част, която винаги ще си остане само негова и да се усмихваш на миналото, а и на него. Разбира се всичко това, при положение, че той не е изрод, които се е изгаврил с теб, а просто не ти е отговорил на чувствата.sientelo написа:тук не съм съвсем съгласнаXin написа:защото не вярваш, че е минало. Опитай се да го осъзнаешдори и да знам че вече е минало безвъзвратно,пак си страдам, макар и вече в по-друг аспект
просто няма как да убиеш или заличиш спомените или миналото, така че то си ти тежи малко или много и в настоящето и само времето може да притъпи нещата до един поносим предел и да продължиш спокойно напред
Иначе Крематори добре го каза, че убиваш част от себе си и продължаваш напред, така или иначе няма друг избор.........
The Forbidden Lady from the Forbidden floor 
- JackInTheBox
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Вече не мога да отговарям по темата ... не че не искам да напиша нещо .. ама то и без друго няма смис.. знам че нещата между мен и бивпата ми приятелка са 100% приключили. още по-убеден съм че никога повече няма да си кажем нещо повече от здравей здрасти ... идеята е че се мъча да убия нещо в себе си обаче след като всичко бе унищожено след нея нямам какво да убия .. без мечти надежди ала бала ... бая ще се мъча .. .. вие сте свестни .. XIN ... мн добри отговори и коментари .. и т..н всички ... дано сте щастливи всеки един ден .. мн искам ... колкоот повече хора се радват .. колкото по малко страдат ... във връзка със темата .. толова по-щастлив ше бъда и аз .. вероятно
.. .лав я ол
стрийм
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Недей така, и ние ол те лавваме, ама не е в това въпроса в момента.JackInTheBox написа:Вече не мога да отговарям по темата ... не че не искам да напиша нещо .. ама то и без друго няма смис.. знам че нещата между мен и бивпата ми приятелка са 100% приключили. още по-убеден съм че никога повече няма да си кажем нещо повече от здравей здрасти ... идеята е че се мъча да убия нещо в себе си обаче след като всичко бе унищожено след нея нямам какво да убия .. без мечти надежди ала бала ... бая ще се мъча .. .. вие сте свестни .. XIN ... мн добри отговори и коментари .. и т..н всички ... дано сте щастливи всеки един ден .. мн искам ... колкоот повече хора се радват .. колкото по малко страдат ... във връзка със темата .. толова по-щастлив ше бъда и аз .. вероятно.. .лав я ол
The Forbidden Lady from the Forbidden floor 
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
Хубаво е някой да ти говори такива неща, като Xin, но си мисля все пак, помогни си сам, за да ти бъде помогнато... Сиреч, ще ти мине, а кога зависи от теб. И трябва време, при някои е една седмица, при други ден, при трети години...
Но Неделинка е права, самосъжалението е хубаво, но до време, след това вече е жалко. Пък може и да поплачеш, помага, нищо че си мъж.
Но Неделинка е права, самосъжалението е хубаво, но до време, след това вече е жалко. Пък може и да поплачеш, помага, нищо че си мъж.
-
raving_madman
- От дъжд на вятър