Уж все търсим Принца... И като го намерим, КАКВО....?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Berserker написа:Като го намерите можете да кажете само простичкото:
"Здрасти Берс!" :lol:
А на Принцесата какво да кажат? :P
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master

Мнение от Berserker »

^PrincessA^ написа:
"Здрасти Принцесс, Ко праи Берс!" :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

Изображение
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Berserker написа:
^PrincessA^ написа:
"Здрасти Принцесс, Ко праи Берс!" :lol: :lol: :lol: :lol:
Отговор: "Изтърпява си заточението в мините" :twisted: :twisted: :twisted: :P
Изображение

Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master

Мнение от Berserker »

^PrincessA^ написа: Отговор: "Изтърпява си заточението в мините" :twisted: :twisted: :twisted: :P
Принцесс, спирай опиатите, не ти влияят хубаво :( :( :(
Изображение

Изображение
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

sientelo написа:
Xin написа:защото не вярваш, че е минало. Опитай се да го осъзнаеш :)
тук не съм съвсем съгласна :arrow: дори и да знам че вече е минало безвъзвратно,пак си страдам, макар и вече в по-друг аспект :arrow: просто няма как да убиеш или заличиш спомените или миналото, така че то си ти тежи малко или много и в настоящето и само времето може да притъпи нещата до един поносим предел и да продължиш спокойно напред :wink: Иначе Крематори добре го каза, че убиваш част от себе си и продължаваш напред, така или иначе няма друг избор.........
Ами при мен нещата се пречупиха изведнъж, за един следобед, поревах си пред компютъра слушайки музика и вярно, изолираш(предпочитам този глагол пред убиваш) една част от себе си, продължаваш малко тъжен и поне аз се чувствах такава една празна от съдържание, безсмислена, безпредметна, никому ненужна, но не боли, не се измъчваш. Продължаваш много да го обичаш, но вече по друг начин. Аз не вярвам, че когато си обичал някого наистина, можеш изведнъж да го изрежеш и да ти стане безразличен. Винаги една част от теб си остава само негова, готова да се хвърли с главата надолу в пропаст, ако трябва да му помогне. Но това вече е вид чисто човешка привързаност, не любов.И постепенно започваш да се чувстваш пак нормално. Човек не страда за неща, които обективно няма как да има, страда тогава, когато е повярвал, че ще ги има, а после ги няма. А миналото, за какво ти е да го заличаваш? Защото си обичал? Това лошо ли е? Напротив, мисля, че е прекрасно и трябва да го помниш и след време, когато нещата са се уталожили да се връщаш в онази изолирана част, която винаги ще си остане само негова и да се усмихваш на миналото, а и на него. Разбира се всичко това, при положение, че той не е изрод, които се е изгаврил с теб, а просто не ти е отговорил на чувствата.
The Forbidden Lady from the Forbidden floor ;)
Аватар
JackInTheBox
От дъжд на вятър
Специалност: Психология
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JackInTheBox »

Вече не мога да отговарям по темата ... не че не искам да напиша нещо .. ама то и без друго няма смис.. знам че нещата между мен и бивпата ми приятелка са 100% приключили. още по-убеден съм че никога повече няма да си кажем нещо повече от здравей здрасти ... идеята е че се мъча да убия нещо в себе си обаче след като всичко бе унищожено след нея нямам какво да убия .. без мечти надежди ала бала ... бая ще се мъча .. .. вие сте свестни .. XIN ... мн добри отговори и коментари .. и т..н всички ... дано сте щастливи всеки един ден .. мн искам ... колкоот повече хора се радват .. колкото по малко страдат ... във връзка със темата .. толова по-щастлив ше бъда и аз .. вероятно :) .. .лав я ол
стрийм
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Berserker написа:
^PrincessA^ написа: Отговор: "Изтърпява си заточението в мините" :twisted: :twisted: :twisted: :P
Принцесс, спирай опиатите, не ти влияят хубаво :( :( :(
Хм, мислиш ли :roll: ....? :lol:
Изображение

Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

JackInTheBox написа:Вече не мога да отговарям по темата ... не че не искам да напиша нещо .. ама то и без друго няма смис.. знам че нещата между мен и бивпата ми приятелка са 100% приключили. още по-убеден съм че никога повече няма да си кажем нещо повече от здравей здрасти ... идеята е че се мъча да убия нещо в себе си обаче след като всичко бе унищожено след нея нямам какво да убия .. без мечти надежди ала бала ... бая ще се мъча .. .. вие сте свестни .. XIN ... мн добри отговори и коментари .. и т..н всички ... дано сте щастливи всеки един ден .. мн искам ... колкоот повече хора се радват .. колкото по малко страдат ... във връзка със темата .. толова по-щастлив ше бъда и аз .. вероятно :) .. .лав я ол
Недей така, и ние ол те лавваме, ама не е в това въпроса в момента.:) Нормално е да се чувстваш празен, разбит. И аз се чувствах така, всеки се чувства така след подобен срив. При мен това мина в деня, когато се примирих. В смисъл, приех, че за още неопределено време аз ще бъда сама. И не, че станах щастлива. Ама бивах. Една приятелка даже ми се смееше, че като ме попита как съм и аз отговарях или, че бивам, или че съм нормално. :lol: Не е болка, не е тъга, просто някакво безразличие, апатия към всичко... ама това се търпи. Не е приятно, но се търпи. И ако ти е тежко в момента, то е защото се самосъжаляваш. А не бива.
The Forbidden Lady from the Forbidden floor ;)
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика

Мнение от phoebe »

Хубаво е някой да ти говори такива неща, като Xin, но си мисля все пак, помогни си сам, за да ти бъде помогнато... Сиреч, ще ти мине, а кога зависи от теб. И трябва време, при някои е една седмица, при други ден, при трети години...
Но Неделинка е права, самосъжалението е хубаво, но до време, след това вече е жалко. Пък може и да поплачеш, помага, нищо че си мъж.
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Всико минава ;) а пък аз просто се опитах да обясня , че принцове и принцеси няма или пък ако има са само по приказките , иначе животът е розов и няма смисъл да се оплакваме :)
In vino verittas
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

smeshko написа:иначе животът е розов и няма смисъл да се оплакваме :)
С това си изречение изгуби членството в клуба на разочарования Дървен филосиф :sad3:
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

неееееееееееееееее аз пак ще си страдам ... ама да не депресираме другите :)
In vino verittas
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

smeshko написа:неееееееееееееееее аз пак ще си страдам ... ама да не депресираме другите :)
За да поправиш грешката, ще трябва да страдаш много :violent3:
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
Аватар
Sunbaby
В началото бе словото

Мнение от Sunbaby »

Уж все търсим Принца... И като го намерим, КАКВО....?

Разбираме че всъщност не сме за него .....
Бягай от мен,видиш ли ме бягай колкото ти сили държат,защото настигна ли те ще разбъркам в теб ,ще ти взема най-ценото и ще си отида без да разбереш как е станало дори !
raving_madman
От дъжд на вятър

Мнение от raving_madman »

Като го намерите..му кажете:
Ей,принц,да пийнем по мастичка,а..? Другото е въпрос на време :wink:
Success is my only goddamn fuckin` option
failure`z not!!!
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”