Историциииии.......
Модератор: sientelo
- Nikince
- Пишеща машина
tamerlan написа:Nikince написа:Раче ми хайде идвай на задните редици при нас декакво чакаш!?
А за Божидар Димитров, не знам защо изказвате мнение като не го понавате??Срещите с този човек са невероятни, и всеки път ти разширява мирогледа. Дали е популист - налага му се. Работата му е такава популистична. НО спор няма,че благодарение на него много хора биват "отворени" към историята ни.Ти не се ли усещаш какво пишеш? Макар че като гледам как си успяла да окепазиш оригинално хубавата мисъл в подписа си, май не си от най-схватливите
Надявам се все пак да е шега
А аз защо ли си мисля,че ти правиш опити да се заяждаш с мен?!
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Ton4eto
- Летописец Виртуоз
- Курс: трети
- Обратна връзка:
да наистина ще има такова чудоMira написа:ТРЕВОГА!!!!нещо подочух за изпит-тест по християнство на 16.05.някой повече инфо по въпроса може ли да даде?
Ники, вярно е,че от доста време не съм се вясвала на лекцията по стара история,но това е заради туризма.аз и на тракология не мога да отида
I don't know where I belong
But I'll be moving on...
But I'll be moving on...

Символът на българската история!
Вече се виждат
Последно промяна от Марто на 28 Апр 2007, 10:20, променено общо 1 път.
- Калев
- Живее, за да пише
- Специалност: право
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Качи си снимките на http://imageshack.us примерно, така не става.Марто написа:![]()
Символът на българската история!
It's peanut butter jelly time!

-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Не бе, просто се притесних, че ако живота се измерва с броя на пътите, в които сме спирали дъха си аз почти не съм живял. Не съм гмуркач все пакNikince написа:
А аз защо ли си мисля,че ти правиш опити да се заяждаш с мен?!![]()
![]()
А Божко и на мен ми е омръзнало да го коментирам, но все пак е дразнещо как всички в милата ни родина хвалят това недоразумение, а повечето дори не са чували Васил Златарски да речем
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
- Nikince
- Пишеща машина
tamerlan e aде поправих го, заради теб
))
А за...темата която подхвана, за мен той е един от малкото хора, които дават гласност на много важни събития свързани с историята на България.
Толкова много години работи с тази цел.............историята да е достъпна за всички
НО това не е тема на днешния разговор..........
Говорихме за Батак, ИФ щял да даде зала в която да се проведе конференцията, Биолчев пък не знаел това..........
Малко странно е
Вие какво знаете по въпроса. Интересно би било да го изкоментирамре, все пак това е едно от емблематичните събития в страната ни през този период........
А за...темата която подхвана, за мен той е един от малкото хора, които дават гласност на много важни събития свързани с историята на България.
Толкова много години работи с тази цел.............историята да е достъпна за всички
Говорихме за Батак, ИФ щял да даде зала в която да се проведе конференцията, Биолчев пък не знаел това..........
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
Според мен да правят разни конференции по темата означава да приемат въпросът за Баташкото клане като съмнителен. А такива неща не бива да се подлагат под съмнение. Всеки, който е бил там, го знае. Дори и никога да не е хващал учебник по история. Тия смешни твърдения според мен трябва да се отрекат веднъж и изобщо повече да не се говорят тия простотии. Какво, снимките, правени непосредствено слад сечта, на фотошоп ли са обработвани?
Животът е гаден, но най-гаден е за страхливите и глупавите.
- Nikince
- Пишеща машина
\ra4e^f написа:Взехме I-ва и II-ра Пунически войниTon4eto написа:иначе на лекциите по стара история докъде сте стигнали.. май така беше
Олее Раче добре че си ти да ни казваш къде сме стигнали по История:)))
Аз напоследък уж идвам, а даже не знам за какво говорим по лекции... Грехче ..
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ