Ще знам.Xin написа:йсамо за протокола
Уж все търсим Принца... И като го намерим, КАКВО....?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Сетих се една историика, която е много показателна и е добра илюстрация, струва ми се и се върнах по пижама да я напиша.
Та живяла една неземно красива девойка. Толкова красива, че всички мъже, които я видели "се влюбвали" до безпаметност в нея и били готови на всичко за да се оженят за нея за нея. Тя била сляпа. Винаги, когато дойдел нов кандидат-жених, майката им сервирала да вечерят и винаги всички кандидати получавали отказ, независимо колко били знатни, богати, умни. Веднъж дошъл един беден момък (като във всяка приказка) и след вечерята девойката поискала да се омъжи за него. Майката се изумила:
-Ти отхвърли толкова кандидати и то какви кандидати, а сега ще се омъжиш за този беден момък, който не е нищо особено!
-Мамо, докато вечеряхме с всички досега, моята чиния се изпразваше (историята е китайска, предполагам всички знаете как се яде на китайски ресторант, блюдото е в средата и всички си сипват по малко в чинията), аз рових из празната чиния, а те си говореха и дори на забелязваха. А той през цялото време ми досипваше...
Повече коментар е излишен...
Та живяла една неземно красива девойка. Толкова красива, че всички мъже, които я видели "се влюбвали" до безпаметност в нея и били готови на всичко за да се оженят за нея за нея. Тя била сляпа. Винаги, когато дойдел нов кандидат-жених, майката им сервирала да вечерят и винаги всички кандидати получавали отказ, независимо колко били знатни, богати, умни. Веднъж дошъл един беден момък (като във всяка приказка) и след вечерята девойката поискала да се омъжи за него. Майката се изумила:
-Ти отхвърли толкова кандидати и то какви кандидати, а сега ще се омъжиш за този беден момък, който не е нищо особено!
-Мамо, докато вечеряхме с всички досега, моята чиния се изпразваше (историята е китайска, предполагам всички знаете как се яде на китайски ресторант, блюдото е в средата и всички си сипват по малко в чинията), аз рових из празната чиния, а те си говореха и дори на забелязваха. А той през цялото време ми досипваше...
Повече коментар е излишен...
Последно промяна от Xin на 25 Апр 2007, 08:52, променено общо 1 път.
The Forbidden Lady from the Forbidden floor 
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Може да е била девойка като АзисCrematory написа:И как мъж се омъжва за девойка ?Xin написа:Толкова красива, че всички мъже, които я видели "се влюбвали" до безпаметност в нея и били готови на всичко за да се омъжат за нея.
Опропастихме историйката на момичето, ей! Посипвам си главата със спагети!
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- ra4e^f
- Форумно зомби
/това си е лично мое мнение и не претендирам,че е общовалидно/
Няма принцове! Няма го нашият 'идеален' мъж/жена. Трябва да има някакво несъответствие с идеала ни за партньор,за да е интересно,за да има развитие всеки от нас в дадената връзка. Иначе би било прекалено скучно. Не ни/ми трябва човек,който обича това,което и аз,поне не всичко.Не ми трябва човек,който мисли като мен за пвоечето неща,просто защото няма да има за какво да си говорим,с всичко ще сме съгласни,някакси ми се струва скучно и еднообразнои. Трябва да има какво да научиш от партнцора,да има за какво да се поскарате от време на време:D
Наскоро прочетох в един профил на 42 годишна жена "Къде си принце мой.[...] Търся перфектния мъж". Как ви се струва?

Няма принцове! Няма го нашият 'идеален' мъж/жена. Трябва да има някакво несъответствие с идеала ни за партньор,за да е интересно,за да има развитие всеки от нас в дадената връзка. Иначе би било прекалено скучно. Не ни/ми трябва човек,който обича това,което и аз,поне не всичко.Не ми трябва човек,който мисли като мен за пвоечето неща,просто защото няма да има за какво да си говорим,с всичко ще сме съгласни,някакси ми се струва скучно и еднообразнои. Трябва да има какво да научиш от партнцора,да има за какво да се поскарате от време на време:D
Наскоро прочетох в един профил на 42 годишна жена "Къде си принце мой.[...] Търся перфектния мъж". Как ви се струва?
- JackInTheBox
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
- Курс: трети
- Обратна връзка:
this, i know too well ... проблемът бе, че и вярвахXin написа:Тя не те е е обичала, изобщо не те е обичала! Това какво казва човек и това, какво си вярва, че чувства е много различно от това, което наистина чувства понякога. Не че те е лъгала. Тя си е вярвала, че те обича. На хората като им е скучно си измисят какво ли не. Дали те обича наистина можеш да разбераш само от постъпките, всичко останало... докато се появи по хубав или по-умен или по-богат...JackInTheBox написа:реално и накратко .. връзка от някакви си 7 месеца след това бях приятно зарязан заради друг принц .. седмица преди това бях получил смс в който всички символи бяха запълнение с ОБИЧАМ ТЕ! ... love the lying part of you
стрийм
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
пробвал ли си с клин клин избива?
не съм съгласна с това,че двамата партньори трябва да имат големи различия в мисленето,защото не мисля,че вечните препирни за нещо заздравяват връзката
напротив,любовта умира,когато другата страна вечно ти е опозиция,защото разбиранията й са други
може много да го/я обичаш,но когато вечно се удряш в стена за всекидневни и глупави въпроси понякога нервите не издържат,все едно говорите на различни езици и никой не може да разбере позицията на другия....компромисите вършат работа,докато не ти омръзне все ти да си тоя който ги прави...
не съм съгласна с това,че двамата партньори трябва да имат големи различия в мисленето,защото не мисля,че вечните препирни за нещо заздравяват връзката