ЮЗУ - кандидатстудентска кампания 2007

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Axiom
В началото бе словото

ЮЗУ - кандидатстудентска кампания 2007

Мнение от Axiom »

Видях, че тук има тема за ЮЗУ, но в нея не става дума за изпитите и кампанията по прием на студенти. Тук, в тази тема, могат да пишат всички, които кандидатстват в Югозападен университет "Неофит Рилски".

Вече минаха предварителните изпити по Български език и История. Нека всеки, който се е явил на някой от тях, да сподели как е минал.
Аз лично съм доволен от темата по история - "Създаване и начално развитие на българската държава", както и от теста и темата по български (Парите, всичко и нищо).
Jozefina
В началото бе словото

Мнение от Jozefina »

Здравей.
Аз бях на теста по български и мисля, че се справих горе-долу добре.Открих си няколко грешки на първото упражнение, но все пак не може без тях :)
Имаш ли представа кога ще излязат резултатите?
Axiom
В началото бе словото

Мнение от Axiom »

Здравей и на теб, Jozefina.
Доколкото разбрах оттук-оттам - резултатите ще бъдат обявени до две седмици, най-късно до месец. Много завси от това дали проверяващите няма да са ангажирани покрай учлилището (за изпита по български освен университетски преподаватели са ангажирани и учители от средните училища от Благоевград).
Jozefina
В началото бе словото

Мнение от Jozefina »

А имаш ли представа дали има някъде изкарани минималните балове за прием в ЮЗУ-то от миналата година?
Axiom
В началото бе словото

Мнение от Axiom »

Ето миналогодишните балове за специалностите: http://vobg.net/article.php?id=6147
Jozefina
В началото бе словото

Мнение от Jozefina »

Благодаря ти много, но мен ме интересуват българската филология, социални дейности и всички, които са само с изпит по БЕЛ.Никъде в сайта на университета ги няма и просто не мога да разбера защо.
Axiom
В началото бе словото

Мнение от Axiom »

За съжаление администраторът на сайта на университета - http://www.swu.bg/- е или много мързелив, или просто от ЮЗУ нехаят по този въпрос.
Аватар
V_I_P
От дъжд на вятър

Мнение от V_I_P »

Аз ходих на изпита по бг и англ. ез. темите и по двата предмета бяха интересни
Има две трагедии в живота - едната е да не получиш това, което искаш, а другата - да го получиш!
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

И аз бях на БЕЛ и на Английски език. За българския съм много доволна, особено от есето, но все пак и аз съм с няколко грешки в първото упражнение. Много се нервирах обаче на темите за есета по английски - заглавия като за третокласници... :? ... нито нещо по-творческо, нито нещо по за разсъждение...тъпизми...
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
Axiom
В началото бе словото

Мнение от Axiom »

Тук са верните отговори на изпита по български език: http://www.swu.bg/bg/index.php?option=c ... Itemid=575
Axiom
В началото бе словото

Мнение от Axiom »

Качвам отново темата. Някой има ли представа кога ще обявят резултатите от изпита?
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

Аз разбрах неща тип "най-рано след 3 седмици"... :roll:
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
Аватар
aya
В началото бе словото

Мнение от aya »

Според конспекта резултатите трябва да излязят до 20 дена след изпита :) Дано да не закъсняват много...
Axiom
В началото бе словото

Мнение от Axiom »

Честно казано, миналогодишната сесия на редония изпит резултатите излязоха след 5 дни, ако не се лъжа. Разбира се, това е редовна сесия, не предварителна, но нищо не им пречи да проверят темите за една седица, пък и все пак това е едно есе и един тест.
Аватар
muhahahu
В началото бе словото

Мнение от muhahahu »

Резултатите може да са готови и след повече от 3 седмици.Сега проверителите няма за къде да бързат така че....
If you are too wasted to remember, it never took place!
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”