Излезнаха, имам 75,5 точки, малко съм се поизложила за себе си, иначе в сравнение с другите от групата ми съм доста добре. Нашите дипломи ще ги раздават към средата на май месец.anelka, DaNce_, вашите резултати още ли не са излезли?
изпит по немски език
Модератор: Boromir
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Браво!!! Честито! Много се радвам за теб!anelka написа:Излезнаха, имам 75,5 точки, малко съм се поизложила за себе си, иначе в сравнение с другите от групата ми съм доста добре. Нашите дипломи ще ги раздават към средата на май месец.anelka, DaNce_, вашите резултати още ли не са излезли?
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- marinela_koleva
- В началото бе словото
- Курс: друг
пффф ... никой от Варненската школа не забелязох тук ... срамота! та да се отбележа с моите скромни 80,5 ... като за човек, на който първо му казаха, че няма смисъл въобще да опитва да влезе, след това , че на първата седмица ще ме изхвърлят и след това вече след като две години подред сериозно наистина се опитаха да ме изхвърлят, чак на изпит ходих едната година, че да си защитя мястото .. мисля, че е доста добре

Аз .. не съм се интересувала скоро , но нашите дипломки май ще ни ги раздават по-късничко, защото .. нали след като тази година ни приеха в ЕС, а пък нали в момента пък там наред са германците и решили да минат от тук да видят какво става .. решили да обърнат вниманиена учащите се, на получаващите дипломи тази година, че и то точно във Варна и то естествено точно 1 Езикова
Гордост сме ние явно .. 
и както и да е .. хайде активизирайте се малко сега да си говорим за тея изпити в СУ, щото там гадовете ... наистина и на мен ми казаха, че много режат глави, баш от кръста и едва ли не една патка там ми се изсмя, че ще се хвърлям на тоя изпит .. (да я таковам и нея).. но както и да е ... аз все още не съм се готвила ... от изпита насам забравих вече всичко ... ама всиииичко0о .. нищо не съм бутвало оттогава. Опитът на нашите учителки да възстановят нормалните часове след изпита беше изключително неуспешен .. от няколко месеца вече няма никой в даскало .. а аз от история и български до немския не съм стигнала още. а ми се искаше на него да разчитам .. от преводи нямам и понятие .. честничко .. ме притесняват ... надявах се на активна подготовка в последния момент + курс в СУ .. обаче .. много лоши коментари чух за този курс ... направо си ми казаха, че ако разчитам на тяхната подготовка .. абе, просто да не разчитам ...
и какво правим сега ?
я се уточнете последно, наистина ли има специалности, където ги признават тея безполезни чудеса ДСД-татаFaith написа:Ами май че freak има предвид, че в някой специалности признават DSD-то за взет кандидатстудентски изпит по немски... Стопанско управление май...
Аз .. не съм се интересувала скоро , но нашите дипломки май ще ни ги раздават по-късничко, защото .. нали след като тази година ни приеха в ЕС, а пък нали в момента пък там наред са германците и решили да минат от тук да видят какво става .. решили да обърнат вниманиена учащите се, на получаващите дипломи тази година, че и то точно във Варна и то естествено точно 1 Езикова
и както и да е .. хайде активизирайте се малко сега да си говорим за тея изпити в СУ, щото там гадовете ... наистина и на мен ми казаха, че много режат глави, баш от кръста и едва ли не една патка там ми се изсмя, че ще се хвърлям на тоя изпит .. (да я таковам и нея).. но както и да е ... аз все още не съм се готвила ... от изпита насам забравих вече всичко ... ама всиииичко0о .. нищо не съм бутвало оттогава. Опитът на нашите учителки да възстановят нормалните часове след изпита беше изключително неуспешен .. от няколко месеца вече няма никой в даскало .. а аз от история и български до немския не съм стигнала още. а ми се искаше на него да разчитам .. от преводи нямам и понятие .. честничко .. ме притесняват ... надявах се на активна подготовка в последния момент + курс в СУ .. обаче .. много лоши коментари чух за този курс ... направо си ми казаха, че ако разчитам на тяхната подготовка .. абе, просто да не разчитам ...
и какво правим сега ?