Marilyn Manson в България!!!
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- Faith
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Marilyn Manson в България!!!
Marilyn Manson и TYPE O NEGATIVE с концерт в София на 4 юли
Днес "СМЕ" разпространиха информация за следващите участници в "Арена Музика 2007". Датата е 4 юли, а изпълнителите Marilyn Manson и TYPE O NEGATIVE. Мястото е стадион "Академик", София, а билетите ще тръгнат от 26 април. Цените им ще са от 30 до 50 лв., като първите 1000 ще са на промоционална цена от 20 лв. Продажбата ще се осъществява чрез "Ticketpro" и Билетен център на НДК.
Източник: Про-рок
Аааааааа, не мога да повярвам!
Днес "СМЕ" разпространиха информация за следващите участници в "Арена Музика 2007". Датата е 4 юли, а изпълнителите Marilyn Manson и TYPE O NEGATIVE. Мястото е стадион "Академик", София, а билетите ще тръгнат от 26 април. Цените им ще са от 30 до 50 лв., като първите 1000 ще са на промоционална цена от 20 лв. Продажбата ще се осъществява чрез "Ticketpro" и Билетен център на НДК.
Източник: Про-рок
Аааааааа, не мога да повярвам!

- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
Хмм, а ако ти кажа, че е изключително дебилско да пропуснеш концерт на група, чийто отявлен фен си заради изпити, ще ми развиеш ли теорията колко съдбовно важни са ти те за живота?
Ако да - спести си го. И вземи се занеси, ако те кефи пича. Всичко друго е stupid excuses...
Апропо, засега слуховете са, че ММ ще е ПРЕДИ Type O Negative... ако наистина е така, ще е много интересно.
Ако да - спести си го. И вземи се занеси, ако те кефи пича. Всичко друго е stupid excuses...
Апропо, засега слуховете са, че ММ ще е ПРЕДИ Type O Negative... ако наистина е така, ще е много интересно.
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Да заповядатSmoking Mirror написа:А така. И ред хот чили пепърс... пак.Raya_Alexandra написа:Стига с тия метъли бе! Аман! Да поканят Шакира!!!
Новината за Менсън и Тайп ме радва много
- Diva_Magia
- Пишете, о, братя
- Специалност: География
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Интересно...Някои все се оплакват ,че не идвали големи/актуални групи/музиканти ,а като дойде някой започват едни оправдания-"ама точно тогава ли","аз имам изпит,почивка,пътуване,не ми се дават пари,точно тогава ще дават дават Дързост и красота...":lol:
Аз лично когато нещо ми е важно да го видя/направя отлагам всичко останало или съобразявам "останалото" с него,макар ,че въпрсното "нещо" може да не ми е сред задълженията,но да е важно за мен...
Аз лично когато нещо ми е важно да го видя/направя отлагам всичко останало или съобразявам "останалото" с него,макар ,че въпрсното "нещо" може да не ми е сред задълженията,но да е важно за мен...
.
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Просто някои може да не обичат да ходят по концерти.Ми да си кажат-не обичам погото,харесвам изпълнителя,но не ми се ходи на концерта му и точка.Какво ще си мислят оправдания
.Но както искат ,де.Всеки си има приоритети и мнение 
Последно промяна от Richard B. Riddick на 25 Апр 2007, 10:37, променено общо 1 път.
.