Уж все търсим Принца... И като го намерим, КАКВО....?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Е добре бе хора ... и какво като я намерим прословутата принцеса .. тя :( просто разбива всичко и минава и заминава като едно нищо, колкото и да си мечтал и копнял за нея :( това е действителността ...............никой нищо не може да направи по въпроса... Любимият човек се появява внезапно и също толкова внезапно изчезва
In vino verittas
Аватар
JackInTheBox
От дъжд на вятър
Специалност: Психология
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JackInTheBox »

абсолютно съгласен съм с горния пост
принцесите никога не знаят какво искат и дори да получат всичко винаги искат повече. независимо какво си правил или не си правил за тях не се колебаят да ти кажат че вече нищо не значиш за тях и по този начин да умаловажат всяка дума всеки жест .. всичко .. грр a bit too personal but i hope you'll forgive me... life's a whore
стрийм
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

JackInTheBox написа: принцесите никога не знаят какво искат и дори да получат всичко винаги искат повече. независимо какво си правил или не си правил за тях не се колебаят да ти кажат че вече нищо не значиш за тях и по този начин да умаловажат всяка дума всеки жест .. всичко ..
Не е вярно ПЪК! :P :P :P
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

JackInTheBox написа:абсолютно съгласен съм с горния пост
принцесите никога не знаят какво искат и дори да получат всичко винаги искат повече. независимо какво си правил или не си правил за тях не се колебаят да ти кажат че вече нищо не значиш за тях и по този начин да умаловажат всяка дума всеки жест ..

че то това важи,ако не за всички,то поне за повечето жени
:roll: :? :lol:
Изображение
Изображение
Изображение
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Всички , всички
In vino verittas
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Не е така. Ако ти кажат, че ВЕЧЕ нищо не значиш за тях вероятно и никога не си значил, освен ако това не е казано след някаква мноооого брутална изцепка от твоя страна.
Трябва да имате предвид и, че голяма част от младите принцеси в България до един момент от живота си не търсят нищо сериозно, но това важи и за принцовете с пълна сила.
Ще си позволя един съвет, когато започне дадена девойка да ви прави впечатление, преди още да сте хлътнали, поискайте съвет от друга девойка, просто приятелка (която сте сигурни, че не си пада по вас де) що за човек е въпросната принцеса. Ние сме си много по-ясни една на друга и след доста кратко познанство с едно момиче, можем да ви кажем дали е сериозен човек и дали ви се глези само за да може след това да ви върти на малкия си пръст, или наистина ви цени. Защото отношението към другия човек е въпрос на възпитание и на характер, не на пол. Някои момичета, както и някои момчета се забавляват да колекционират сърца или си търсят просто компания за през нощта или да си имат някой, който да тича след тях, без да влагат никакви чувства в това, въпреки, че може да изглеждат много влюбени.
Разбира се ,трябва да се внимава и да не се тълкува погрешно поведението на другия, защото това, че ни се усмихва не винаги означава, че си пада по нас. Имаше една песен на Камелия Тодорова по въпроса. :wink:
The Forbidden Lady from the Forbidden floor ;)
Аватар
Violet
В началото бе словото

Мнение от Violet »

Ама какви са тези истории с Принцеси и Принцове? Това да не ви е приказка? В исктинския живот Принцът не е един и не е принц, същото важи и за прословутата принцеса. Пак ще ги има незабравимите връзки и не е нужно да ги помним с лошо. По-добре да се радваме, че сме ги имали и просто да даваме напред към следващата. Че кой изобщо иска принцове и принцеси? Не ни ли казват приказките, че те са перфектни? Ами кой тук иска перфектен човек до себе си, перфектна връзка? Помнете ми думата, ще ви омръзне много бързо. ;)

И все пак, любовта не навестява само веднъж.
Изображение
"Life is the question. Death is the answer."
"If someone truly desires something, the whole Universe conspires to help them get it." -The Alchemist
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Xin почти съм съгласен ,ама трябва да приемеш че има и доста по сложни ситуации :)
In vino verittas
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Приемам :)
Аватар
JackInTheBox
От дъжд на вятър
Специалност: Психология
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JackInTheBox »

реално и накратко .. връзка от някакви си 7 месеца след това бях приятно зарязан заради друг принц .. седмица преди това бях получил смс в който всички символи бяха запълнение с ОБИЧАМ ТЕ! ... love the lying part of you
стрийм
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

JackInTheBox написа:реално и накратко .. връзка от някакви си 7 месеца след това бях приятно зарязан заради друг принц .. седмица преди това бях получил смс в който всички символи бяха запълнение с ОБИЧАМ ТЕ! ... love the lying part of you
Everything which has a beginning, has an end...
Аватар
Arti
От дъжд на вятър

Мнение от Arti »

L'Inspecteur написа:
JackInTheBox написа:реално и накратко .. връзка от някакви си 7 месеца след това бях приятно зарязан заради друг принц .. седмица преди това бях получил смс в който всички символи бяха запълнение с ОБИЧАМ ТЕ! ... love the lying part of you
Everything which has a beginning, has an end...
Лъчът има начало, но няма край.
ФМИ-ст!
Сам си нарисувах аватара!
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Тя не те е е обичала, изобщо не те е обичала! Това какво казва човек и това, какво си вярва, че чувства е много различно от това, което наистина чувства понякога. Не че те е лъгала. Тя си е вярвала, че те обича. На хората като им е скучно си измисят какво ли не. Дали те обича наистина можеш да разбераш само от постъпките, всичко останало... докато се появи по хубав или по-умен или по-богат...
Аватар
Аlien
От дъжд на вятър

Мнение от Аlien »

Абсолютно съгласен съм с всичко казано от Xin в последните й/му постове.
"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm."
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

й :wink: само за протокола
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”